Ograniczenia w dziale "Na luzie"
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
Re: Ograniczenia w dziale "Na luzie"
orion32, ja ci to wytłumaczę. Najpierw pojawią się reklamy leków na porost prącia, później linki do stron, z których możesz ściągnąć wirusa, a na końcu 90 procent serwera, to będzie spam. To jak z porządkiem na obrabiarce, jeśli nie sprzątasz na bierząco, to wióry cię zasypią.
Poza tym fajnie jest przebywać wśród uczciwych ludzi, a uczciwe, to jest wykupienie reklamy w googlach, a nie zaśmiecanie przypadkowo znalezionych forów.
Poza tym fajnie jest przebywać wśród uczciwych ludzi, a uczciwe, to jest wykupienie reklamy w googlach, a nie zaśmiecanie przypadkowo znalezionych forów.
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 6
Ot i rozsądna opinia.
Czym więcej regulacji i zakazów, tym mniej miejsca dla zwyczajnych i normalnych ludzi.
Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
- Posty w temacie: 1
Podpisuję się obiema rękami. Zobaczcie chociażby na grupach na FB, 10 minut temu ktoś opublikował post na grupie CNC sprzedam/kupię z ogłoszeniem o sprzedaży gier komputerowych. Jak nikt tego nie będzie pilnował, to w przeciągu chwili zrobi się z tego platforma dla spamerów. A osoby początkowo zainteresowane tematem przestaną tam w ogóle zaglądać, bo nikomu nie będzie się chciało przekopywać przez X tematów/postów tylko po to, by znaleźć te zgodne z tematyką forum/grupy.jasiu... pisze: ↑02 gru 2018, 16:03orion32, ja ci to wytłumaczę. Najpierw pojawią się reklamy leków na porost prącia, później linki do stron, z których możesz ściągnąć wirusa, a na końcu 90 procent serwera, to będzie spam. To jak z porządkiem na obrabiarce, jeśli nie sprzątasz na bierząco, to wióry cię zasypią.
Ludzie.Wielu z Was, prowadzi swoją działalnośc w różnej formie.Narzekacie na róžne obciążenia pozafiskalne(bo podatki zawsze sa za wysokie).Zabiera Wam to czas na papierologię,ktory moglibyście zamienić na pieniadz,lub chociażby na wypoczynek.
Tymczasem sami, domagacie sie kolejnych regulacji.Przecieź ,to hipokryzja w czystej postaci.Wszystkue regulacje, postrzegane jako zbędne, zostały wprowadzone w czyimś interesie.
To tacy jak Wy, się ich domagali.To Wy jesteście ich ofiarami ,ale też mentalnymi sprawcami.
Tymczasem sami, domagacie sie kolejnych regulacji.Przecieź ,to hipokryzja w czystej postaci.Wszystkue regulacje, postrzegane jako zbędne, zostały wprowadzone w czyimś interesie.
To tacy jak Wy, się ich domagali.To Wy jesteście ich ofiarami ,ale też mentalnymi sprawcami.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
-
- Posty w temacie: 6
Okazuje się że nie wszyscy to rozumieją.
Dlatego strona przeciwna wykorzystuje to przeciwko nam.
Orin nie wytłumaczysz kolegom, skoro jest już tyle regulacji to co niektórym nie zaszkodzą kolejne.
Nie negocjuje na rozsądnych warunkach z ludźmi, którzy zamierzają mnie pozbawić prawa do rozsądku.
-
ja jestem zdania że śmieciarzy trzeba gonić, nie pozwalam zaśmiecać mojego podwórka ale jak komuś to nie przeszkadza to nie mój problem.
W tej chwili bywa że wchodząc na portal na dzień dobry kilkanaście tematów to śmieci, a że w śmieciach grzebać się nie będę odechciewa mi się czytać i zawracam na cnczone.
Jak będę chciał poczytać o pierścionkach i innym gównie nie związanym z forum to na pudelka odbiję ale raczej mi to nie grozi.
W tej chwili bywa że wchodząc na portal na dzień dobry kilkanaście tematów to śmieci, a że w śmieciach grzebać się nie będę odechciewa mi się czytać i zawracam na cnczone.
Jak będę chciał poczytać o pierścionkach i innym gównie nie związanym z forum to na pudelka odbiję ale raczej mi to nie grozi.
I don't like principles, I prefer prejudices
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 20
- Kontakt:
Tyle , że to jest ogólny park a nie prywatne podwórko, gonić trzeba ale zgodnie z regulaminem !!
Więc kolejność jest jakby inna najpierw zmieniamy regulamin a potem gonimy.
Choć prościej to będzie systemowo bo z interpretacją regulaminu też będą cyrki.
No i co admin na to ?
-
- Posty w temacie: 12
Zwłaszcza, że ludzie szukający sklepów dentystycznych już w pierwszym poście dołączając na nasze forum to na pewno również pasjonaci szeroko pojętej obróbki mechanicznej.
Miesiąc temu czegoś takie nie było, a teraz po kilka tematów dziennie tego typu się pojawia...
24. reklamowanie swoich komercyjnych usług, konkurencyjnych serwisów, sklepów, firm oraz umieszczanie oferty w treści postów na forum jest zabronione,
Kryptoreklama pod to nie podpada?
Miesiąc temu czegoś takie nie było, a teraz po kilka tematów dziennie tego typu się pojawia...
24. reklamowanie swoich komercyjnych usług, konkurencyjnych serwisów, sklepów, firm oraz umieszczanie oferty w treści postów na forum jest zabronione,
Kryptoreklama pod to nie podpada?
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 20
- Kontakt:
No widzisz, interpretujesz dowolnie. Kolega Wzór wywalił bez wątpliwości, ja bym nie potrafił, zbyt czuły jestem na prawa jednostki.
Wiem , że to dziś nie popularne
Widziałeś tam jakiś adres czy inne odwołanie ?
Wiem , że to dziś nie popularne

Widziałeś tam jakiś adres czy inne odwołanie ?
-
jak "delikwent " rejestruje się na forum branżowym/technicznym a tematyką nie jest w ogóle zainteresowany powinien być z biegu zbanowany, do forum nic nie wniesie a tylko swoimi brzydkimi bąkami atmosferę zepsuje i miejsce na serwerze ukradnie, bo nie ma co się oszukiwać reklama bez zgody właściciela forum to próba kradzieży. Tak czy nie?
Moje interpretacja.....
......i jakby nie patrzeć mamy już 2 strony śmieci w nic nie wnoszącym temacie.
Moje interpretacja.....
......i jakby nie patrzeć mamy już 2 strony śmieci w nic nie wnoszącym temacie.
I don't like principles, I prefer prejudices