Szukam sterowników do EZ-USB FX2 (VID_054&PID_1005) pod windows 7 64bit.
Może ktoś ma....sprawdzone....
Tymi z neta wykrzaczyłem sobie już system...
EZ-USB FX2
VID_054&PID_1005
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 1
Re: EZ-USB FX2
Jeżeli zgłasza się jako EZ-USB FX2 to tylko "suchy" kontroller od Cypressa, prawdopodobnie eeprom się wysypał. No chyba że.. w zamyśle producenta płytki miała być czysta komunikacja usb-rs232 przez ich wewnętrzny konwerter, wtedy bierz bezpośrednio ze strony cypress.com
PCBmania 

-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
No to mnie zmartwiłeś... Ale generalnie całość funkcjonuje prawidłowo.
Niestety na ich stronie nie ma sterów...Coś można znaleźć do FXLP ale one nie podchodzą do aktualnego sterownika.
Niestety na ich stronie nie ma sterów...Coś można znaleźć do FXLP ale one nie podchodzą do aktualnego sterownika.
Guru
-
Autor tematu - Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 5
Podpowiedzcie proszę jeszcze jedną rzecz.
Mam komputer z XP na którym ten sterownik działa.
Przedstawia się w MU jako MPC6515 Driver. Jako lokalizacja we właściwościach tego urządzenia pisze oczywiście że jest to EZ-USB FX2. A identyfikator VID_054&PID_1005 jest taki sam na wszystkich kompach.
Czy da się jakimś programem wyłuskać te sterowniki działające na obecnym kompie z XP, chce zmienić kompa bo ten już odmawia posłuszeństwa.
Mam komputer z XP na którym ten sterownik działa.
Przedstawia się w MU jako MPC6515 Driver. Jako lokalizacja we właściwościach tego urządzenia pisze oczywiście że jest to EZ-USB FX2. A identyfikator VID_054&PID_1005 jest taki sam na wszystkich kompach.
Czy da się jakimś programem wyłuskać te sterowniki działające na obecnym kompie z XP, chce zmienić kompa bo ten już odmawia posłuszeństwa.
Guru