Urlop?
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 2
Re: Urlop?
A niektórzy mając chwilę urlopu/wolnego muszą ogarnąć remont, bo to jedyny czas, kiedy człowiek jest w domu i ma oko na "fachowców" 
Ja codziennie od 3 w nocy do 18 na nogach i mam swój piątkowy standard: wino pólwytrawne i ser pleśniowy.
Na szczęście w ten weekend jadę pierwszy raz w góry...- wiem, wstyd i hańba, może trochę nad morze, później jakieś ognisko, wędka. Zakupiłam też nowe książki, więc później będę leżała i tylko CZYTAĆ, CZYTAĆ, CZYTAĆ
Trzeba czasem odpocząć, zresetować system, żeby dalej robić swoje.

Ja codziennie od 3 w nocy do 18 na nogach i mam swój piątkowy standard: wino pólwytrawne i ser pleśniowy.
Na szczęście w ten weekend jadę pierwszy raz w góry...- wiem, wstyd i hańba, może trochę nad morze, później jakieś ognisko, wędka. Zakupiłam też nowe książki, więc później będę leżała i tylko CZYTAĆ, CZYTAĆ, CZYTAĆ

Trzeba czasem odpocząć, zresetować system, żeby dalej robić swoje.
Zawsze bierz pod uwagę fakt, że możesz się mylić.
T. Pratchett
T. Pratchett
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
I ja zaczynam urlop 2 tygodnie. Odpocząć? Chciałbym...
Lista do zrobienia:
- Przygotować uzbrojoną wylewkę pod blaszak 5x3 który wkrótce ma do mnie przyjechać
- Zadaszyć blachodachówką wiatę na auto (30m2)
- Naprawić podłogę w kuchni
- Usunąć stary piec gazowy w piwnicy (odłączyć gaz, zmodernizować hydraulikę CO)
- Ogarnąć w końcu serwer plików w domu bo mi dzieciaki głowę zawracają od dłuższego czasu
Jak czegoś nie zrobię to przez cały rok żona mi będzie truć... Ehh
Lista do zrobienia:
- Przygotować uzbrojoną wylewkę pod blaszak 5x3 który wkrótce ma do mnie przyjechać
- Usunąć stary piec gazowy w piwnicy (odłączyć gaz, zmodernizować hydraulikę CO)
- Ogarnąć w końcu serwer plików w domu bo mi dzieciaki głowę zawracają od dłuższego czasu
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Trzeba się cieszyć morzem, póki chemikalia w beczkach jeszcze się nie rozszczelniły

Zawsze bierz pod uwagę fakt, że możesz się mylić.
T. Pratchett
T. Pratchett
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
No cóż. Podobno najlepszy odpoczynek to zmiana pracy.Butler pisze: ↑09 sie 2018, 23:22I ja zaczynam urlop 2 tygodnie. Odpocząć? Chciałbym...
Lista do zrobienia: