Witam i dziękuję za zainteresowanie ale do sedna , z drukarki jestem bardzo zadowolony, na początku było kilka tygodni walki z ustawieniami, na obecną chwilę przedrukowałem ponad 2500m filamentu, naprawdę polecam zbudować taką drukarkę samemu, jakość wydruku jest zadowalająca, osobiście drukuję z PLA od Plastspaw i jestem bardzo zadowolony wytrzymałością filamentu, najważniejsze jest to że budując kompletną drukarkę nie przekroczyłem 500zł , oszczędzić można na silnikach krokowych które na allegro są po 7zł za sztukę (używane) no i przeróbka zasilacza ATX domowym sposobem też obniży koszt, jeżeli kolega był by zainteresowany to mam na zbyciu ramę w cenie 149zł + koszty wysyłki jak również mogę wydrukować komplet plastików w cenie 60zł + koszty wysyłki jak również pomogę w uruchomieniu i konfiguracji, pozdrawiamMarioMAX pisze: ↑22 sty 2018, 16:24Trochę czasu minęło, więc może jesteś w stanie powiedzieć, jak ci się sprzęt sprawuje, i jakie koszty twojej drukarki. Obecnie zastanawiam się, albo kupić Creality3d CR10 za ok 1100zł ( plus pewnie cło ) czy budować coś samemu. Jednak to na czym mi najbardziej zależy, to że jak puszczę wydruk, to mam w nosie co się dzieje z drukarką, a nie wiem jak z taką robioną samemu. Jesteś zadowolony ?
Budowa drukarki 3d
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 24
- Kontakt:
Re: Budowa drukarki 3d
Tagi:
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Uwaga~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Użytkownik okazał się oszustem przy sprzedaży ramy do tej drukarki. Rama wraz z częściami wydrukowanymi do niej idzie po przedpłacie do mnie od LUTEGO. Chętnie udostępnię na to dowody oraz gdy było więcej poszkodowanych sprawą zajmuje się Policja więc proszę o kontakt PW
Użytkownik okazał się oszustem przy sprzedaży ramy do tej drukarki. Rama wraz z częściami wydrukowanymi do niej idzie po przedpłacie do mnie od LUTEGO. Chętnie udostępnię na to dowody oraz gdy było więcej poszkodowanych sprawą zajmuje się Policja więc proszę o kontakt PW
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
A data wysyłki nie jest przypadkiem taka sama jak data pierwszego Twojego postu.