Fajna muzyka bez klasyfikacji
Poprostu dobra muza .
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 192
Re: Fajna muzyka bez klasyfikacji
żyje sie dla chwil ,muzyka jest jedną z tych chwil ....
Dodane 24 minuty 24 sekundy:
Dodane 3 minuty 9 sekundy:
----------------------------------
Zakladając ten temat nie myślałem że jest tu tylu smakoszy muzyki......Witam wszystkich .
Dodane 5 minuty 51 sekundy:
------------------
To nie do konca mój styl ale z jakiś dziwnych powodów czasem tego słucham ......
White Zombie - Thunder Kiss '65
Dodane 10 minuty 40 sekundy:
albo to.Swoją drogą gościu ma za***iscie ładną żonke ,znaczy mineło pare lat od nakrecenia tego teledysku ale wtedy jak dla mnie była zjawiskowa ....a muza ? ma coś w sobie ...wracam do tego co kilka miesiecy od dawna .
Rob Zombie - Foxy, Foxy
Dodane 9 minuty 48 sekundy:
Pani Gwen , .....razem z zespołem za dobrych czasów rewelacja muzy pop.
No Doubt - Don't Speak
Dodane 9 minuty 21 sekundy:
No Doubt - Hey Baby
Dodane 24 minuty 24 sekundy:
no mistrzu lewatywa rozwaliłeś mnie pozytywnie niektórymi z tych nagrań ....Witaj .
Dodane 3 minuty 9 sekundy:
----------------------------------
Zakladając ten temat nie myślałem że jest tu tylu smakoszy muzyki......Witam wszystkich .
Dodane 5 minuty 51 sekundy:
------------------
To nie do konca mój styl ale z jakiś dziwnych powodów czasem tego słucham ......
White Zombie - Thunder Kiss '65
Dodane 10 minuty 40 sekundy:
albo to.Swoją drogą gościu ma za***iscie ładną żonke ,znaczy mineło pare lat od nakrecenia tego teledysku ale wtedy jak dla mnie była zjawiskowa ....a muza ? ma coś w sobie ...wracam do tego co kilka miesiecy od dawna .
Rob Zombie - Foxy, Foxy
Dodane 9 minuty 48 sekundy:
Pani Gwen , .....razem z zespołem za dobrych czasów rewelacja muzy pop.
No Doubt - Don't Speak
Dodane 9 minuty 21 sekundy:
No Doubt - Hey Baby
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 192
--------------------------------------------
zmiana klimatów ,znaczy ja słucham tych numerów na bieżąco ...lata 80te polski rock i jeden z najwiekszych talentów rockowych tamtych czasów ....AzylP.Niewiele materiału pozostało po tym zespole ,jedna pyta i kilka wideo .Zespół z niewiadomych powodów został odsuniety .....od mediów . pamietajmy że były to media komunistyczne a sama nazwa zespołu była kontrowersyjna bowiem była skrótem od azylu politycznego .
Ale dość teorii ...muza ...
azyl p ...najlepiej grający rocka zespół z lat 80tych ...Ani Perfekt czy LPank czy OZ nie równali sie z nimi.byli prawdopodobnie zbyt niezależni ,dobrzy i niebezpieczni dla systemu i dlatego poszli w odstawke ...
Dodane 52 sekundy:
Dodane 14 minuty 35 sekundy:
inna perełka z dawnych 80lat ...
Roxa - A ona tańczy
zmiana klimatów ,znaczy ja słucham tych numerów na bieżąco ...lata 80te polski rock i jeden z najwiekszych talentów rockowych tamtych czasów ....AzylP.Niewiele materiału pozostało po tym zespole ,jedna pyta i kilka wideo .Zespół z niewiadomych powodów został odsuniety .....od mediów . pamietajmy że były to media komunistyczne a sama nazwa zespołu była kontrowersyjna bowiem była skrótem od azylu politycznego .
Ale dość teorii ...muza ...
azyl p ...najlepiej grający rocka zespół z lat 80tych ...Ani Perfekt czy LPank czy OZ nie równali sie z nimi.byli prawdopodobnie zbyt niezależni ,dobrzy i niebezpieczni dla systemu i dlatego poszli w odstawke ...
Dodane 52 sekundy:
tlen masz ,dawaj muze ...
Dodane 14 minuty 35 sekundy:
inna perełka z dawnych 80lat ...
Roxa - A ona tańczy
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 46
To jeszcze Was troszkę poczęstuję moimi ulubionymi.... kto wrażliwy niech nie słucha 
(wracają fajne wspomnienia i wiele chwil spędzonych z zwariowaną bliską koleżanką.... niestety 16 lat różnicy między nami i nic z tego nie wyszło .... ale mam co wspominać i nie żałuję)
Teraz mocniej....
Dodane 4 minuty 18 sekundy:
I na koniec najlepsza wersja.... Royksopp & Robyn

(wracają fajne wspomnienia i wiele chwil spędzonych z zwariowaną bliską koleżanką.... niestety 16 lat różnicy między nami i nic z tego nie wyszło .... ale mam co wspominać i nie żałuję)
Teraz mocniej....
Dodane 4 minuty 18 sekundy:
I na koniec najlepsza wersja.... Royksopp & Robyn