Okazje na Allegro
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 133
-
- Posty w temacie: 72
- Kontakt:
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 13
Re: Okazje na Allegro
Profesjonalnie zajmuję się amatorstwem...
-
- Posty w temacie: 66
Raczej wiertarko frezarka, za tą cenę to można kupić coś o wiele solidniejszego. Jedynie lokalizacja może być fajna.
O właśnie o wilku mowa, obok mojego warsztatu. Jak tutaj coś sprzedają to święto, szkoda że na razie jestem spłukany
O właśnie o wilku mowa, obok mojego warsztatu. Jak tutaj coś sprzedają to święto, szkoda że na razie jestem spłukany

-
- Posty w temacie: 13
Jak dla mnie to nie taka zwykła frezarko wiertarka... zapniesz do niej dłuższe narzędzie i będziesz jechał stołem do góry co daje większy zakres zetki. Coś lepszego może kupisz w tej cenie ale o wiele bardziej skomplikowanego i starszego i dowiesz sie ile faktycznie kosztuje jak przyjdzie czas zapłacić za części... Poza tym jak na tak nie wielką konstrukcje prawdopodobnie od skosnookich to całkiem solidnie wyglada. Sam bym ja wzial ale za miesiac moze jej juz nie byc wiec wrzucilem tutaj.
Profesjonalnie zajmuję się amatorstwem...
-
- Posty w temacie: 77
Nie polecam zakupów u tego gościa. Kupiłem od niego serwo, wysłał za pobraniem za większą kwotę niż się umawialiśmy.
Koszt był większy konkretnie o koszt wysyłki, a umawialiśmy się, że wysyłka będzie w cenie.
Odebrałem paczkę w dobrej wierze, no i niestety mimo wielokrotnych napominań, uzgodnień i zapewnień zwrotu reszty nie zobaczyłem. Niby niecałe 40 zł (koszt wysyłki pocztą a serwo ciężkie), żaden pieniądz, ale niesmak pozostaje.
No alewózki w dobrej cenie.
Koszt był większy konkretnie o koszt wysyłki, a umawialiśmy się, że wysyłka będzie w cenie.
Odebrałem paczkę w dobrej wierze, no i niestety mimo wielokrotnych napominań, uzgodnień i zapewnień zwrotu reszty nie zobaczyłem. Niby niecałe 40 zł (koszt wysyłki pocztą a serwo ciężkie), żaden pieniądz, ale niesmak pozostaje.
No alewózki w dobrej cenie.
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 5
Również nie polecam zakupów od Radioenergie na OLX z Bystrzycy.
Pozorna oszczędność wyjdzie Ci bokiem kupując coś od tego człowieka - i to nie tylko moja opinia a kilku jeszcze osób z którymi rozmawiałem na ten temat.
Pzdr
Pozorna oszczędność wyjdzie Ci bokiem kupując coś od tego człowieka - i to nie tylko moja opinia a kilku jeszcze osób z którymi rozmawiałem na ten temat.
Pzdr
-
- Posty w temacie: 7
Ja też niestety miałem nieprzyjemność z tym człowiekiem... strasznie zalatuje cwaniaczkiem.. jednak udało mi się odkręcić.. po małych przebojach, stanowczo nie polecam..
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 27
Niestety ja również kupując od Radioenergie podzieliłem los poprzedników, niesłowny, zmienia cenę po uzgodnieniu i nie wysyła wszystkiego co było ustalone, nie polecam.