Okazje na Allegro
-
- Posty w temacie: 77
Re: Okazje na Allegro
Znacie więcej takich niesłownych sprzedawców? Może warto utworzyć jakiś podpięty temat z niesłownymi sprzedawcami z OLX i Allegro, jeśli takich przypadków jest więcej.
Ja odpukać, na kilkaset transakcji na powyższych serwisach tylko raz się naciąłem, właśnie na Radioenergie.
Ja odpukać, na kilkaset transakcji na powyższych serwisach tylko raz się naciąłem, właśnie na Radioenergie.
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 13
Tokarko frezarka za 3300.
https://www.olx.pl/oferta/tokarka-freza ... 196e26a6e1
https://www.olx.pl/oferta/tokarka-freza ... 196e26a6e1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 72
- Kontakt:
Masło jest wykonane z materiału maślanego 

-
- Posty w temacie: 66
A pisze że z maślanki

Panowie wracając do tematu, znalazłem wytaczadło MK3 za nieco ponad 200zł. Sami zerknijcie czy dobrze patrzę:
https://www.banggood.com/50mm-MT3-M12-M ... rehouse=CN
Ja dałem za podobne w Polsce na fakturę 130zł więcej. Więc dla ryczałtowców to może być niezła okazja.
Niestety na banggood chyba robią takie okresowe promocje. Bo ten fajny zestaw 8 rozwiertaków za 27 zł już kosztuje 50zł

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 31
Podejrzewam, że to wytaczadło jest guzik warte. Sam chciałem takie kupić kiedyś aż w końcu kupiłem sam stożek z gwintem wytoczyłem obie połówki wytaczadła, potem jaskółki i gwinty wypaliłem drążarkami. Wszystko zrobiłem na 0 i doczyściłem papierkiem, żeby się suwało bez żadnego luzu. Śrubkę dorobił mi znajomy na szlifierce, skalę wygrawerował mi drugi znajomy i tak po miesiącu mam normalne wytaczadło. Tylko nożyki dokupuję. Przybierając 0.05 mam pewność, że tyle się przybierze. Tego z linku bym się bał.
-
- Posty w temacie: 66
Nie każdy ma możliwość tak się bawić w robienie wytaczadła. A wytaczadło to cudowne narzędzie. Ostatnio takim rozwiercałem otwór w aluminium z Fi 40 na Fi 42. Brało po 0,25mm na zośce, więc całkiem wydajnie.
Do robótek okazjonalnych to nie musi być dokładnie, można zmierzyć.
Jak się wypala gwint drążarką??? Nigdy nie widziałem takiego bajeru.
Do robótek okazjonalnych to nie musi być dokładnie, można zmierzyć.
Jak się wypala gwint drążarką??? Nigdy nie widziałem takiego bajeru.
-
- Posty w temacie: 47
Może masz w calach

Ja się wpuściłem właśnie na ta takie nietypowe. Stożek ściągałem od Niemców, ze Stanów było za drogo a chińczycy nie mieli