Chińskie DRO
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 27
Re: Chińskie DRO
Zależy od wartości przedmiotu. Dla tego z aukcji wychodzi kilkanaście złotych taniej UPSem. Nie opłaca się. DHL naprawdę szybko ogarnia temat. Bo kasę chce szybko 

czilałt...
-
- Sympatyk forum poziom 1 (min. 40)
- Posty w temacie: 27
Ja zapłaciłem 212zł w tym 17 za papiery bo pierwszy raz było. I lepiej wysłać im papiery jak tylko paczka będzie odebrana od nadawcy Tak jak ja to zrobiłem paczka weszła na cło i od razu zeszła tylko trzeba e-mail napisać do odpowiedniego oddziału dhl w moim przypadku poszło na katowice. Piszesz do nich co jest w paczce w załączniku zrzut ekranu z aukcji i skan upoważnienia oraz dowodu osobistego.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 57
To widzę za każdym razem inaczej wygląda. Ja nie płaciłem za papiery, nic nie wysyłałem, przyszła po prostu paczka z fakturą za VAT do zapłacenia i tyle. Innym razem z kolei musiałem screeny rozmowy z alibaby wysyłać z transakcji i coś tam tłumaczyć, ale nic innego nie było potrzebne, żadne skany itd.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 14
Z innej beczki zapytam:
https://pl.aliexpress.com/item/0-600-mm ... autifyAB=0
Takie coś sprawdzi się przy tokarce?? 2 osie uzbrojone za nieduże pieniądze
https://pl.aliexpress.com/item/0-600-mm ... autifyAB=0
Takie coś sprawdzi się przy tokarce?? 2 osie uzbrojone za nieduże pieniądze

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 57
To nie ma raczej wpływu na dokładność, więc i tak nie ma sensu.
Jak chcesz mieć to w miarę dokładne, to trzeba jednak zainwestować te kilka stówek. Ale za to do setki sobie wszystko ustawisz, a nawet i lepiej jeżeli byś bardzo chciał i dopłacił jeszcze stówkę za liniały 0.001mm.
Jak chcesz mieć to w miarę dokładne, to trzeba jednak zainwestować te kilka stówek. Ale za to do setki sobie wszystko ustawisz, a nawet i lepiej jeżeli byś bardzo chciał i dopłacił jeszcze stówkę za liniały 0.001mm.