Okazje na Allegro
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 72
- Kontakt:
Re: Okazje na Allegro
Chińskie imadło z kowadłem za 90plnów? Kto się założy, że złamię ten korpus jednym uderzeniem młotka? 

-
- Posty w temacie: 47
Również mogę się założyć, że je połamiesz. To kowadło się nadaje do prostowania gwoździ i to nie za grubychPetroholic pisze: ↑02 lut 2018, 21:29Chińskie imadło z kowadłem za 90plnów? Kto się założy, że złamię ten korpus jednym uderzeniem młotka?![]()

P.S. jak odwiedzam złomowce to co chwilę znajduję tego typu połamane. Często wyglądają jakby je ktoś dzień wcześniej wyjął z opakowania

-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 7
Tak z ciekawości, wpisałem Leinen w google... dwie pierwsze pozycje za 1600 (150mm) i za 1100 (125mm) tak że tego... średnia okazja... To i bizona można polecić...
-
- Posty w temacie: 66
A co ja napisałem na początku?
Nie wiem jak Wy, ale ja nie używam imadła jako kowadła. Interesuje mnie tylko łapanie w szczeki.
Jak będę chciał napieprzać w coś młotem to sobie nawiercę i przykręcę do stołu kawałek stali
To imadło jest do spawania, szlifowania i piłowania a nie kucia na zimno

Nie wiem jak Wy, ale ja nie używam imadła jako kowadła. Interesuje mnie tylko łapanie w szczeki.
Jak będę chciał napieprzać w coś młotem to sobie nawiercę i przykręcę do stołu kawałek stali

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 3
Kolega mi przyniósł takie imadło , zajrzyj "bo ciężko chodzi"
Śruba mięka słaba i cienka "węgorz" to ma prawo ciężko chodzić. Reszta też nie lepsza wszystko krzywe, luzy ogromne, a szczęki cięnkie i w ogóle nie trzymają. ... omijać

Śruba mięka słaba i cienka "węgorz" to ma prawo ciężko chodzić. Reszta też nie lepsza wszystko krzywe, luzy ogromne, a szczęki cięnkie i w ogóle nie trzymają. ... omijać