Czyli, że kiedy? Mi chodzi o to by zrobić coś z transwerem który jest powodowany wczytywaniem obrazków do bufora nawet wtedy gdy nie jest to mi potrzebne, wolę żeby bufor wczytywało tylko wtedy gdy mi na tym zależy.
Nowa odsłona forum
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Re: Nowa odsłona forum
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Gdy się wybiera (bez logowania) [PORTAL]
i widzę...
..., że brakuje odnośników do ostatniego wpisu, a więc w miarę możliwości proszę je dodać, bo obecnie jest możliwość wejścia wyłącznie na pierwszą stronę, po czym trzeba wybierać ostatnią po to by zobaczyć co tam ktoś dopisał.

i widzę...

..., że brakuje odnośników do ostatniego wpisu, a więc w miarę możliwości proszę je dodać, bo obecnie jest możliwość wejścia wyłącznie na pierwszą stronę, po czym trzeba wybierać ostatnią po to by zobaczyć co tam ktoś dopisał.
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 9
Nie wiem czy było zgłoszone, ale jest problem z tablicą znaków w przeniesionych postach zawierających KOD'y.
Znaki specjalne jak nawiasy, dwukropki itp wyświetlane są w postaci kodów HTML.
Tu jest świeży, poprawny post -> post628740.html#p628740
Wszystkie posty starsze w tym temacie mają pokaszanione treści kodu (w tym przypadku suby)
Znaki specjalne jak nawiasy, dwukropki itp wyświetlane są w postaci kodów HTML.
Tu jest świeży, poprawny post -> post628740.html#p628740
Wszystkie posty starsze w tym temacie mają pokaszanione treści kodu (w tym przypadku suby)
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 18
- Kontakt:
Co się stało z elektoratem na forum ? Przez ostatnie dni liczba odwiedzających spadła 3-4 krotnie !!! Liczarka padła czy coś gorszego ?
-
Autor tematu - Administrator
-
Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 48
- Kontakt:
Były małe problemy techniczne, ale już wszystko powinno być ok.
Przy okazji serwer był resetowany bo wgrywaliśmy poprawkę łatającą dziurę w procesorach intela i to też na pewno wpłynęło na wyszukiwanie w google.
Przy okazji serwer był resetowany bo wgrywaliśmy poprawkę łatającą dziurę w procesorach intela i to też na pewno wpłynęło na wyszukiwanie w google.
Akcesoria CNC - EBMiA.pl
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
Elementy Budowy Maszyn i Automatyki
www.ebmia.pl
MECHANIKA * AUTOMATYKA * PNEUMATYKA * NARZĘDZIA * BHP, CHEMIA * TWORZYWA SZTUCZNE
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
forum czytuję poprzez link do nieczytanych wiadomości:
search.php?search_id=unreadposts
niestety link nieczytanego tematu
(np) viewtopic.php?f=121&t=19685&view=unread#unread
zawsze prowadzi do ostatniego postu, zamiast pierwszego nieodczytanego.
Strasznie to upierdliwe, bo trzeba szukać pierwszego nieczytanego, wracać o stronę itp... Czy da się coś z tym zrobić?
Ponadto brak jest wyskakujących okienek z powiadomieniem o przychodzącej wiadomości PW.
Strasznie to upierdliwe, bo trzeba szukać pierwszego nieczytanego, wracać o stronę itp... Czy da się coś z tym zrobić?
Ponadto brak jest wyskakujących okienek z powiadomieniem o przychodzącej wiadomości PW.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
jezeli chodzi o przekierowanie do pierwszego nieprzeczytanego postu jest to zaplanowane do zrobienia, jezeli chodzi o powiadomienia to musisz ustawic sobie powiadomienai w ustawieniach konta, a jezeli masz ustawione to jezeli masz jakies powiadomienie to informacja jest na na czarnym pasku pod naglowkiem (liczba powiadomien w czerwonym koleczku przy powiadomienia, a jezlei sa nowe wiadomosci to liczba nieprzeczytanych wiadomosci w czerwonym koleczku przy prywatnych wiadomosciach)Ganz_Conrad pisze: ↑16 sty 2018, 11:32forum czytuję poprzez link do nieczytanych wiadomości:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
dzięki za info. Powiadomienia mam ustawione tak jak piszesz, czyli są widoczne w czarnym pasku. Przyzwyczaiłem się, że na innych forach, po nadejściu PW pojawia się wyskakujące okienko i dlatego przeoczyłem licznik na czarnym pasku.
Co to za pomysł z ,,wrogami "i ,,przyjaciółmi"?Poprzednio był przycisk ,,ignoruj "i miał sens.Nie chciał ktoś czytać czyichś postów z jakichkolwiek powodów ,wciskał i załatwione.Teraz trzeba dodać do ,,wrogów",a to już gruba przesada.Nie chce np kogoś czytać np ze wzgledu na sposób narracji,bo szkoda mi czasu ,Zaliczenie takiego użytkownika do ,,wrogów" jest grubo na wyrost.Zapanowała jakaś moda wojenno-konfrontacyjna.Wróćmy może do starych dobrych pokojowych praktyk.
,, Iditi na ch. j" maciąg.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.
PO to dno -aksjomat. Wszystko ma swoje miejsce - Wyborcza, w każdym kiblu! ***** konfederusków.