Nowa odsłona forum
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 60
- Kontakt:
Re: Nowa odsłona forum
Mnie też wylogowało bez przyczyny z mojej strony.
Po zalogowaniu taki komunikat:
No route found for "GET /viewforum.php/pikocnc-f121.html" (from "pikocnc-f121.html")
Robert
Po zalogowaniu taki komunikat:
No route found for "GET /viewforum.php/pikocnc-f121.html" (from "pikocnc-f121.html")
Robert
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 11
No route found for "GET /viewforum.php/... " występuje po zalogowaniu.
Linki zostały skrócone - usunięte jest "programowo" "/viewtopic.php" jednak po logowaniu, gdy kieruje do wątku w którym ktoś był, link robi się pętla przekierowań.
Linki zostały skrócone - usunięte jest "programowo" "/viewtopic.php" jednak po logowaniu, gdy kieruje do wątku w którym ktoś był, link robi się pętla przekierowań.
zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Chaosowi zakciało sie czegos na wzór cnc zone, to pewnie trzeba będzie troche poczekać az jakiś cwany informatyk coś z tym zrobi, tez musze sie logować za kazdym razem, na poprzednim silniku tego nie było.
Dodane 2 minuty 31 sekundy:
tak na marginesie czemu nie ma przypisów przy ksywach kto jest kto? jak ktos ma wizytówkie firmową to jak w poprzedniej wersji winna byc przy ksywie, a tak to jakies domysły jak gadasz z kims o czymś pisząc posta.
Dodane 2 minuty 31 sekundy:
tak na marginesie czemu nie ma przypisów przy ksywach kto jest kto? jak ktos ma wizytówkie firmową to jak w poprzedniej wersji winna byc przy ksywie, a tak to jakies domysły jak gadasz z kims o czymś pisząc posta.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
U mnie w ostatnich może 2 dniach. I poprawiam sie, bo to się dzieje nie tylko po rozłączeniu internetu ale też po kilkugodzinnym nie wchodzeniu na forum. Internet w tym czasie mam ciągle włączony.