-=FOTO BLOG=-

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC
Awatar użytkownika

Petroholic
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 9
Kontakt:

Re: -=FOTO BLOG=-

Post napisał: Petroholic » 17 gru 2017, 20:06

No to jak tak siedzimy w temacie aut ekstremalnych to i ja się pochwalę aczkolwiek pracą sprzed 10ciu lat :)

Jeśli ktoś interesował się kiedyś głębszym tuningiem lub wyścigami na ćwiartkę to pewnie zna to auto :)

Obrazek

Wcześniej wyglądało tak:

Obrazek

A tutaj jestem ja - ten małolat w czapce w płomyczki :D W napisach końcowych miało być Petroholic ale szefu zamulił i wpisał po prostu Radek :D

Cały pakiet zewnętrzny - tzn modele, formy oraz gotowe już detale z włókna węglowego ze wzmocnieniami kevlarowymi oraz ich montaż i przygotowanie pod lakier to w większości moja robota :D Projekt mniej więcej półroczny na przełomie lat 2006 / 2007 :) I wszystko robota ręczna - żadnej obróbki maszynami sterowanymi :D

Jakość filmu nie powala ale wtedy nie było pińćset megapixeli w telefonie i filmy kręciło się kalkulatorem :D

Finalnie niestety Supra nie była najlepsza na ćwiartkę ale za to najlepiej paliła gumę :) Potem została sprzedana do Helmutów za gruby worek ojro i niestety skończyła tak:

Obrazek

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”