Nowa odsłona forum
-
- Posty w temacie: 15
Re: Nowa odsłona forum
Hey
W dziale DXF... dxf-nc-hpgl-itp-f68-30.html
Nie działa praktycznie żaden załącznik, próby pobrania czegokolwiek kończą się monitem "Wybrany załącznik już nie istnieje", szkoda bo zawarta jest tam potężna baza plików.
Pozdrawiam
W dziale DXF... dxf-nc-hpgl-itp-f68-30.html
Nie działa praktycznie żaden załącznik, próby pobrania czegokolwiek kończą się monitem "Wybrany załącznik już nie istnieje", szkoda bo zawarta jest tam potężna baza plików.
Pozdrawiam
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 45
Chodzi jeszcze o to, żeby dało się je w prosty sposób wstawić do pisanego posta. Pytałem już, ale nadal nie wiem jak te obrazki teraz wstawić do treści pisanej wiadomości, można prosić jakąś instrukcję? W dodatku nadal nie widzę w panelu wszystkich wgranych na serwer obrazków z pierwszych moich postów nadal ich nie ma w panelu [twoje obrazy]. Czy to tak zostanie?
Gdzie jest możliwość wyłączenia reklam, bo to "G----" zamula mi komputer.
Czy można powyłączać podpisy pod postami? niektóre już znam na pamięć, więc pewnie spełniły swoją rolę.
-
- Posty w temacie: 10
Kiedy pisze posta od razu zaczyna się coś ściągać na mojego kompa pełną przepustowością łącza , co to jest ??

Ostatnio zmieniony 13 lis 2017, 20:38 przez blasterpl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
mogą to być obrazki, które wcześniej wgrywane były wcześniej
Dodane 1 minuta 33 sekundy:
pioterek pisze: ↑13 lis 2017, 20:15Chodzi jeszcze o to, żeby dało się je w prosty sposób wstawić do pisanego posta. Pytałem już, ale nadal nie wiem jak te obrazki teraz wstawić do treści pisanej wiadomości, można prosić jakąś instrukcję? W dodatku nadal nie widzę w panelu wszystkich wgranych na serwer obrazków z pierwszych moich postów nadal ich nie ma w panelu [twoje obrazy]. Czy to tak zostanie?
Gdzie jest możliwość wyłączenia reklam, bo to "G----" zamula mi komputer.
Czy można powyłączać podpisy pod postami? niektóre już znam na pamięć, więc pewnie spełniły swoją rolę.
przeciagnac miniaturke obrazka do pola tekstowego
Dodane 2 minuty 6 sekundy:
proszę o link do takiego obrazka, lub link do postu w ktorym ten obrazek jest osadzony inaczej nie uda mi sie stwierdzić, gdzie lezy problem, jezeli te obrazki byly wgrywane za pomoca uploadera
-
do jakiego pola tekstowego? tego co już nie widać, bo się zwinęło?
obrazek:

obrazek:

Ostatnio zmieniony 13 lis 2017, 21:06 przez pioterek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Administrator
-
Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 94
ok, juz rozumiem w czym problem

Dodane 7 minuty 11 sekundy:
Jeżeli chcesz otrzymywac powiadomienia email, to nalezy wejsc twoje konto zakladka ustawienia witryny przejsc do ustawienia powiadomien i przy danym rodzju powiadomienia zaznaczyc checkbox w kolumnie email i kliknac wyslij
-
No i poprzedniego wpisu nie mogę już edytować. Odnoszę wrażenie, że obrazki mi ożywają, chociaż nie widać ich, to może do jutra odżyją.

-
- Posty w temacie: 10
Panowie czy jest jakiś limit ilości załączników w PW? Chciałem wczoraj wysłać PW i dodać niej trzy pliki (wszystkie trzy były regulaminowe gabarytowo), pierwszy plik dodało, kolejnych już się nie udało. Czy Wy też tak macie?