Obrobka zgrubna w mastercam x2
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Obrobka zgrubna w mastercam x2
Witam,
Mam nastepujacy problem. Postanowilem potrenowac obsluge mastercama x2. Zaczalem od szybkiego staru i cwieczenia z frezowanie. pierwsza operacja planowanie czola wychodzi ok. kiedy probuje ustawic oborobke zgrubna kieszeni pomimo tego ze stosuje sie do instrukcji z podrecznika sciezki sie nie generuja. wyskakuje informacja ze "potrzebny poziom 2" i koniec. Probowalem rowniez obrobki zgrubnej kieszeniu na wczytanym modelu z inventora i rowniez ten sam komunikat. Czy ktos jest w stanie pomoc mi rozwiazac problem?
Z gory dzieki
Mam nastepujacy problem. Postanowilem potrenowac obsluge mastercama x2. Zaczalem od szybkiego staru i cwieczenia z frezowanie. pierwsza operacja planowanie czola wychodzi ok. kiedy probuje ustawic oborobke zgrubna kieszeni pomimo tego ze stosuje sie do instrukcji z podrecznika sciezki sie nie generuja. wyskakuje informacja ze "potrzebny poziom 2" i koniec. Probowalem rowniez obrobki zgrubnej kieszeniu na wczytanym modelu z inventora i rowniez ten sam komunikat. Czy ktos jest w stanie pomoc mi rozwiazac problem?
Z gory dzieki
Tagi:
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
No wiec w programie masz informację że potrzebny jest wyższy poziom Mastercama aby użyć tej ścieżki.
Program jest modułowy (4 podstawowe moduły).
Prawdopodobnie masz wersję źle przygotowaną do testów. ))) tylko np. 1 poziom )
Spróbuj po testować samo demo jest to pełna wersja i tam wszystko będzie działać. poza wygenerowaniem kodu.
Program jest modułowy (4 podstawowe moduły).
Prawdopodobnie masz wersję źle przygotowaną do testów. ))) tylko np. 1 poziom )
Spróbuj po testować samo demo jest to pełna wersja i tam wszystko będzie działać. poza wygenerowaniem kodu.
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
tak sie wtrace , jaka cena jest tego typu oprogramowania? takie +/-
Nauczycielem wszystkiego jest praktyka.
www.galerianastrojow.pl
www.galerianastrojow.pl
-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
Chłopaki od Mastercam- a sie cenia mozesz tez sprawdzic EdgeCAM podobny . Mastercam No.1 in the Word
1 płyta CD lub DVD wraz instrukcją w cenie Samochodu osobowego no jeszcze zależy czym się jeździ , lecz niema co sie dziwic odróbka 3d czy 5 kosztuje a sam nie napiszesz takie kodu NC. Pozdrawiam skąd tą kase brac
1 płyta CD lub DVD wraz instrukcją w cenie Samochodu osobowego no jeszcze zależy czym się jeździ , lecz niema co sie dziwic odróbka 3d czy 5 kosztuje a sam nie napiszesz takie kodu NC. Pozdrawiam skąd tą kase brac

-
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1