Bullmer, Lectra, Kuris
-
Autor tematu - Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)
- Posty w temacie: 18
-
Muszę sprawdzić wersjęGP jak zmienić język też nie wiem. Dzisiaj przyjeżdża facet z opola bo maszyna znowu padła nie działa napęd głowicy w osi Y coś strzeliło i koniec krojenia. Nareszcie ktoś po polsku mi parę rzeczy wytłumaczy! Tak nawiasem mówiąc to strasznie delikatny ten cutter co 300 godz remont głowicy niby trzeba robic! Pozostałe 2 niemieckie maszyny które mam w podpisie chodzą bez problemów no ale to w końcu francuz tak jak z francuskimi autami hehe 

-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 4
Pliki poszły na twojego maila. Rozpakuj je i skopiuj do katalogu C:\ProgramFiles\LECTRA\<GraphicPIlot>\FORMES\PO. Prawdopodobnie katalog PO będziesz musiał sobie stworzyć. W programie E-Manager wpisz ręcznie PO (tam gdzie masz wpisany w tej chwili skrót jęz. niemieckiego). Jednostka miar pozostaje ustawiona na Metric. Klikasz na "Zastosuj" ("Apply"...albo jeszcze inaczej po niemiecku)...i tyle. Po ponownym uruchomieniu GP będziesz miał polski.
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 5
Witam.
Pracuję w fabryce mebli tapicerowanych jako operator Cuttera pracującego na oprogramowaniu niemieckiego bullmera NextGen.Moja firma nie potrafi załatwić
oprogramowania do krojenia w języku polskim więc "walczę po niemiecku".
Moje pytanie i prośba dotyczy polskiej wersji tego oprogramowania badź też
opisu ustawień.
Pozdrawiam
Pracuję w fabryce mebli tapicerowanych jako operator Cuttera pracującego na oprogramowaniu niemieckiego bullmera NextGen.Moja firma nie potrafi załatwić
oprogramowania do krojenia w języku polskim więc "walczę po niemiecku".
Moje pytanie i prośba dotyczy polskiej wersji tego oprogramowania badź też
opisu ustawień.
Pozdrawiam
-