A może o urlopach?

Tu można porozmawiać na dowolny temat nie koniecznie związany z tematyką maszyn i CNC

Autor tematu
jasiu...
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 3

Post napisał: jasiu... » 21 paź 2016, 14:29

Kurcze, intrygujące. Lubię takie klimaty i chyba zacznę czegoś szukać.

O i wątek się przyda. Możesz napisać, jak tam trafiłeś, przez biuro, czy prywatnie? Jakie formalności, załatwiasz sam, czy biuro, konsulat, czy na miejscu? Brać euro, czy dolary? Każda wskazówka mile widziana, gdybyś się czymś z praktyki chciał podzielić. Ogólnie, jak cię traktują np. na lotnisku, przy odprawie, jesteś oczekiwany, czy intruzem, masz "cienia", przecież to reżim i ktoś powinien kontrolować, z kim się kontaktujesz na przykład, a może nie mam racji?

Napisz coś więcej o organizacji takiego wyjazdu.

Awatar użytkownika

pulsa
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
Posty w temacie: 1

Post napisał: pulsa » 07 lis 2016, 09:31

Ja od siebie mogę polecić polskie morze,ale...

Zamiast wylegiwać się na plaży, krążyliśmy po wszystkich okolicznych bunkrach, wystawach militarnych, "nie po drodze zwiedziliśmy" Wilczy Szaniec. Ogólnie na wyjazdach, pomimo, że ekipa starszawych przestępców (w wieku 30-40), zwiedzamy wszystkie okoliczne atrakcje militarne- lubimy airsofta, broń białą. Sama mam trochę :)

W tym samym celu polecam Mazury :P Akurat moja znajoma organizuje parodniowe wycieczki jaskiniowe, tunelowe i to też jest świetna sprawa- można znaleźć tego typu sporo ogłoszeń w internecie :)
Zawsze bierz pod uwagę fakt, że możesz się mylić.
T. Pratchett

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Na luzie”