Kupił go facet o którym można poczytać w Wikipedii, Spieglu, FAZ i diabeł jeszcze wie gdzie a jego współpracownika zna każdy, kto ogląda lub czyta jakiekolwiek wiadomości.
Miły gość, tak na marginesie.
To albo był już sporo używany albo coś nie tak ze źródłem. Jak kupisz chińczyka ze szklanką to się przeprosisz z Synrademmmania pisze:Synrad służył mi 2 lata... słabo, żałuję zakupu.
Niestety, przy okazji naszym też dałam zarobić, ale nikt nie potrafił rozwiązać problemucinematic2 pisze:Wolałaś dać zarobić Niemcom niż naszym to zabolało.mmania pisze:Ja jestem właśnie po regeneracji Synrada 40W, w serwisie w Niemczech. Zabolało trochę. Synrad służył mi 2 lata... słabo, żałuję zakupu.
Z taką gwarancją wyślij ich na Księżyc.raiden25 pisze:Bez tego soczewka 2,0 i 6 miesięcy gwarancji ale tylko na elektronikę.
Cena ok 32 tys netto. Nowy 49 netto czego nie biorę pod uwagę.cinematic2 pisze:Zapomniałeś podać cenę.
Widocznie słownik poprawia na Tubęcinematic2 pisze:A poza tym dlaczego ciągle piszesz Tuba a nie - jak już musisz - tuba?
A co z gwarancją? To ich standardowa gwarancja, dają do nowych urządzeń 12 mies na elektronikę i 6 na tubę.cinematic2 pisze:Z taką gwarancją wyślij ich na Księżyc.raiden25 pisze:Bez tego soczewka 2,0 i 6 miesięcy gwarancji ale tylko na elektronikę.
Może i był ale skąd mam o tym wiedzieć? Zreszta mnie interesuje tylko model 100, bo większy mi nie wejdzie do pomieszczenia.cinematic2 pisze:Drogo. I gwarancja na Synrada 6 miechów? To już jest robienie sobie jaj.
Poza tym chyba cie już w ogóle nie nie rozumiem.
Miesiąc temu był na Alle Trotec z mocniejszym laserem za 32k brutto z fakturą to ci było za drogo a teraz chcesz kupować 23% droższego z ze słabszym laserem i czymś co tylko udaje gwarancję?
Jakie pole robocze to ma?