O TBI się nie wypowiem bo nie znam, ale o zakupach w firmie Pivexin to już mogę bo dwa razy kupowałem od nich trochę drobnicy i śruby trapezowe. Pan, który ze mną rozmawiał zachwalał owe śrubki i muszę przyznać, że za normalną cenę dostałem towar, który jakościowo jest moim zdaniem naprawdę dobry. Powiem tak - kupowałem dwa razy i nie zawiodłem się. W multiprojekcie też kupowałem promocyjne akcesoria, a konkretnie obudowy łożysk liniowych przedłużane z łożyskami oraz bloki łożyskujące. Po zakupie okazało się, że bloki miał wsadzone normalne łożyska, a nie skośne jak w specyfikacji więc warto zwrócić na to uwagę przy zakupie. Tutaj też muszę finalnie pochwalić multiprojekt, że po roku czasu (dopiero po roku od zakupu) zakładałem bloki do mojej frezarki) uznali moją reklamację i przysłali dobre łożyska. Więc mimo "zonka" zachowali się w porządku.
tokarka NARVIK "made in Taiwan", frezarka Hartford (klon Bridgeporta "made in Taiwan"), frezarka Bridgeport w takcie przeróbki na CNC, frezarka CNC DIY, trochę pomniejszych klamotów