Wybór frezarki
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 2
kozak12, Podpucha? A co założyciel wątku może, że w zbliżonym zakresie cenowym te 2 maszyny wydają mu się najbardziej odpowiednie? Nic tylko się cieszyć, że te maszyny są Made in Poland i bierze je pod uwagę przy zakupie... OnRed i Certus na brak zleceń nie narzekają i na pewno nic nie zyskają na takim temacie... Autor ewidentnie pyta o opinie osób które mają lub mieli do czynienia z tymi maszynami, ale węszenie spisków powoli staje się hobby narodowym...
mineque, Robiłeś już jakieś rozeznanie u producentów maszyn? Planujesz jakieś dodatkowe wyposażenie lub w jakiej konfiguracji będziesz chciał kupić frezarkę?
mineque, Robiłeś już jakieś rozeznanie u producentów maszyn? Planujesz jakieś dodatkowe wyposażenie lub w jakiej konfiguracji będziesz chciał kupić frezarkę?
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 47
- Kontakt:
ja robie only duze maszyny, ewentualnie "bieda cnc" z profili jak ktos zauwazył, nie wiem czy słuszne, bo do obróbki drewna i laminatów nie ma co świrować z cięzką konstrukcją, jak zauwazyliscie pewnikiem nie ma mnie ani na allegro ani na olxie, bo po co, jakoś ludziki trafiają do Kędzierzyna hehe, nawet pewien wstretny ludzik z ADHD z Krakowa kiedys trafił ... a mimo to robota jest na okrągło inie mam potrzeby wciskać kitu reklamowego, ale oczywiscie wiecie ze my z certusem i onredem sie znamy, tak samo znamy sie z Przemkiem kimlą i Piotrkiem Jubilexem i wiemy kogo na co stać, jedyna bariera to kasa klienta, którego jakoś trzeba przekonać do swojej technologii, wiec tu z południa polszy polecibym centusia - robi te maszynki, wytłumaczy itd, bez jasniepanienskich wygłupów Przemka z kawą i cukierkami ... czemu do siebie nie sciągam klienteli? nie chce mi się uczestniczyc w wyscigu szczurów, bo do tego ta branza zdąża ... plotczopmplexa tez znam łosobiscie hehe, siedze w tym temacie w koncu 11 lat, więc co w tym dziwnego ze sie znamy z tymi i owymi 

Ostatnio zmieniony 15 lut 2016, 18:37 przez bartuss1, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign