-=FOTO BLOG=-
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
Dokładnie mam takie samo zdanie jak moi przedmówcy. Ja na twoim miejscu jeżeli chciałbyś postać w tej branży uderzył bym w klientele bardziej zamożną, może sprzedałbym mniej ale za większą kasę. Czyli skrzynka + nowa technologia. Skrzynka razem z domofonem, kamerą i hu.. wie co jeszcze.

Zaczynam przygodę.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 2
pole do popisu kolega ma duże...elofura pisze:hu.. wie co jeszcze.

https://www.google.pl/search?q=strange+ ... 14&bih=749
Ta mi się bardzo podoba.. żaden gnojek się nie dobierze...

Marnotrawstwo...

pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 5
Bez potwierdzenia odbioru mogą być listy zwykłe ważące ... kupiłem tak u jednego sprzedawcy z Allegro amperomierz cęgowy ważący tak ze 300 g. Listy polecone ekonomiczne też. Właśnie ta skrzynka ma służyć do najtańszych przesyłek bo takich jest najwięcej. A z potwierdzeniem odbioru to te większe paczki i właśnie skrzynki, które wcześniej wymieniłem tego wymagają. Dlatego takie nie mają u nas sensu i zbytu. U mnie na płocie wisi to już kilka miesięcy i listonosze wrzucają. Wykonanie tej mojej skrzynki kosztowało mnie ok. 140 zł, samo malowanie proszkowe 60, z tym przepłaciłem, cynkowanie 30, blacha czarna + wykrój 28 zł., ... Ale myślę wystawiać to za 150 - 180 zł to jak za największą na rynku skrzynkę pocztową to chyba nie jest dużo. A co sądzicie panowie o podrabianiu części samochodowych, bo pewnie tu jest wiele takich co się w to bawi. To jest chyba dopiero nielegalne i niebezpieczne.
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 7
Zgadzam się że jest mnóstwo zamienników, ale spełniają one jakieś tam warunki zgodnie z ich przeznaczeniem. Przypuśćmy ze kolega będzie chciał coś wyprodukować, ale chce zarobić i użyje inny materiał, ze względu na koszty. I taka zmiana materiału na materiał gorszej jakości może mieć katastrofalne skutki. Chce kolega podrabiać, niech podrabia, ale z głową.
Zaczynam przygodę.