czas na grzmota
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 5
Nie znasz się. Ta dziurka jest tam celowo bo tam będzie włożona zagięta blaszka na której będzie wisiał pistolet do odmuchiwaniama555rek pisze:eetam, Dziurka na pulpicie ci się wypaliła, pewnie prąd był za mały.bartuss1 pisze:jak sie nie ma czego czepic, to czegoś musi,
Sądzisz że nie ma co wytknąć?

-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 148
- Kontakt:
te blaszki w katownikach są z blachy 2 ki i jak dotąd nic nie wpadalo w rezonans
ma555rek - zdzwiłbym sie i to bardzo gdybyś był moim klientem, bo najezdzasz na mnie od dawna. ale skoro jestes tu incognito, więc po takiemuż rownie dobrze mogę ci zyczyc obicia czoła, od kiedy pamietam czepiasz sie wszystkiego co zrobiłem do tej pory, w relacji z moim klientem tego nie zauwazylem, wiec raczej to nie ty
pza tym twój tatuś cos tam z maszynami tego, wiec raczej sami sobie rzepkę skrobiecie
oczywiscie bez pokazywania swoich "osiagnięc"
co do "nieplaceń" są umowy cywilnoprawne i sądy jeszcze nie umarły, owszem ,jest to ostateczność gdy wzajemnych stosunków wytwórca - klient nie są w stanie się porozumieć.
wiec wyskakiwanie z tekstem "jesli ci nie zapłace bo zyczyłes mi obicia mordy, zwlaszcza ze nie racyłes nawet się przedstawić bez poczwarki incognito są bez sensu iz góry skazane na porażkę, ponieważ ja wywiązuje się z umów.
na augustów ... juz 3 tygodne minely od zaplacenia zamowienia
ma555rek - zdzwiłbym sie i to bardzo gdybyś był moim klientem, bo najezdzasz na mnie od dawna. ale skoro jestes tu incognito, więc po takiemuż rownie dobrze mogę ci zyczyc obicia czoła, od kiedy pamietam czepiasz sie wszystkiego co zrobiłem do tej pory, w relacji z moim klientem tego nie zauwazylem, wiec raczej to nie ty

co do "nieplaceń" są umowy cywilnoprawne i sądy jeszcze nie umarły, owszem ,jest to ostateczność gdy wzajemnych stosunków wytwórca - klient nie są w stanie się porozumieć.
wiec wyskakiwanie z tekstem "jesli ci nie zapłace bo zyczyłes mi obicia mordy, zwlaszcza ze nie racyłes nawet się przedstawić bez poczwarki incognito są bez sensu iz góry skazane na porażkę, ponieważ ja wywiązuje się z umów.
na augustów ... juz 3 tygodne minely od zaplacenia zamowienia
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign