OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM Z RWE
-
Autor tematu - Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM Z RWE
Witam
Chciałbym opisać przypadek bezczelnego oszustwa przez firmę z branży energetycznej.
Odwiedził nas pewien Pan - Bogusław P. , na wizytówce widnieje napis ''Specjalista ds. klienta kluczowego'' z firmy RWE i namawiał na zmianę dostawcy prądu, wszystko pięknie ładnie ustaliliśmy atrakcyjną cenę - 235zł, i zapewniał że zajmie się przeniesieniem nas do nowej firmy bez żadnych kar umownych ze strony firmy od której obecnie kupujemy energię . Jednak jakie było nasze przerażenie i wściekłość jak w odesłanej do nas umowie z RWE widniała cena 330 oraz dostaliśmy pismo ze starej firmy że chcą nam naliczyć kare.
Nie będę się już dalej rozpisywał o szczegółach ale bardzo wszystkich proszę o SZCZEGÓLNA UWAGĘ PRZY KONTAKTACH Z PANEM BOGUSŁAWEM P. Z FIRMY RWE.
Pozdrawiam
Andrzej
Chciałbym opisać przypadek bezczelnego oszustwa przez firmę z branży energetycznej.
Odwiedził nas pewien Pan - Bogusław P. , na wizytówce widnieje napis ''Specjalista ds. klienta kluczowego'' z firmy RWE i namawiał na zmianę dostawcy prądu, wszystko pięknie ładnie ustaliliśmy atrakcyjną cenę - 235zł, i zapewniał że zajmie się przeniesieniem nas do nowej firmy bez żadnych kar umownych ze strony firmy od której obecnie kupujemy energię . Jednak jakie było nasze przerażenie i wściekłość jak w odesłanej do nas umowie z RWE widniała cena 330 oraz dostaliśmy pismo ze starej firmy że chcą nam naliczyć kare.
Nie będę się już dalej rozpisywał o szczegółach ale bardzo wszystkich proszę o SZCZEGÓLNA UWAGĘ PRZY KONTAKTACH Z PANEM BOGUSŁAWEM P. Z FIRMY RWE.
Pozdrawiam
Andrzej
Tagi:
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 3
No to ile w sumie zaoszczędziłeś?
Zaufanie do handlowców krążących po domach to piękny przykład prawdziwie chrześcijańskiej postawy
Gość w dom...
Już za kilka dni polscy prawdziwi chrześcijanie dadzą władzę nad swoją najbliższa przyszłością manipulantom, którzy od kilku lat bezskutecznie o to zabiegali i się wreszcie doczekali zielonego światła. Skutek będzie ten sam co z Twoim przyjacielem przemiłym panem Bogusławem. Tylko skutki znacznie poważniejsze - ręka głęboko w pełnym nocniku i nigdzie dostępu do wody i mydła, żeby się z tego umyć

Zaufanie do handlowców krążących po domach to piękny przykład prawdziwie chrześcijańskiej postawy

Już za kilka dni polscy prawdziwi chrześcijanie dadzą władzę nad swoją najbliższa przyszłością manipulantom, którzy od kilku lat bezskutecznie o to zabiegali i się wreszcie doczekali zielonego światła. Skutek będzie ten sam co z Twoim przyjacielem przemiłym panem Bogusławem. Tylko skutki znacznie poważniejsze - ręka głęboko w pełnym nocniku i nigdzie dostępu do wody i mydła, żeby się z tego umyć

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
Rzeczywiście trzeba uważać, jeden taki to podpisywał umowy sam ze sobą. Potrafi nawet kosze na śmieci wypożyczyć i inne drobiazgi za grosze.mc2kwacz pisze:No to ile w sumie zaoszczędziłeś?
![]()
Zaufanie do handlowców krążących po domach to piękny przykład prawdziwie chrześcijańskiej postawyGość w dom...
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
I znowu muszę pochylić czoła przed kwaczem - zna już wynik wyborów. Zna frekwencję jakościową - chrześcijanie. Prawdziwy człowiek renesansu - elektronik, skrawacz (ale nie praktykujący) i tak dalej. Ale czy logik? Manipulanci w końcu zwyciężą, dlaczego jednak nie udało im się to dotychczas?mc2kwacz pisze:Już za kilka dni polscy prawdziwi chrześcijanie dadzą władzę nad swoją najbliższa przyszłością manipulantom, którzy od kilku lat bezskutecznie o to zabiegali i się wreszcie doczekali zielonego światła.
-
- Posty w temacie: 3
Praktykujący. Dziś z tokarki zszedł kolejny detal w ilości wystarczającej na cały przyszły rok*. Co prawda przy niej nie stałem ale osobiście zaprogramowałem i ustawiłem. Faktem jest, że po przerwie miałem pewne problemy, ale to raczej normalne 
*)chyba że "dzięki" nowej władzy starczy mi na 2 lata.
Manipulanci powracają do rządów raz na jakiś czas. To dlatego że poziom naiwniaków w społeczeństwie musi się odbudować po każdej klęsce jaką powodują manipulanci.
Wszystko wskazuje na to, że próg głupoty w naszym społeczeństwie przekroczył poziom krytyczny i właśnie musi nastąpić rozładowanie i skarcenie tej głupoty przez historię.

*)chyba że "dzięki" nowej władzy starczy mi na 2 lata.
Manipulanci powracają do rządów raz na jakiś czas. To dlatego że poziom naiwniaków w społeczeństwie musi się odbudować po każdej klęsce jaką powodują manipulanci.
Wszystko wskazuje na to, że próg głupoty w naszym społeczeństwie przekroczył poziom krytyczny i właśnie musi nastąpić rozładowanie i skarcenie tej głupoty przez historię.
-
Obserwując co się u nas dzieje nie trzeba być Jackowskim by wyciągnąć logiczne wnioski. Popatrzcie choćby na ostentacyjne preferencje prezydenta, a i za kościelne wskazania na przyszłych zwycięzców trzeba się będzie w końcu odwdzięczyć, różne panie Sobeckie aż przebierają nóżkami...gregor1975 pisze:I znowu muszę pochylić czoła przed kwaczem - zna już wynik wyborów. Zna frekwencję jakościową - chrześcijanie.

[youtube][/youtube]
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
-
Re: OSTRZEŻENIE PRZED OSZUSTEM Z RWE
Zasada jest prosta i uniwersalna - jesli ktos dzwoni czy przylazi
i chce Ci cos sprzedac to znaczy tak naprawde ze chce Cie wydymac.
q
i chce Ci cos sprzedac to znaczy tak naprawde ze chce Cie wydymac.
q
-
Zawsze w takich przypadkach mam przygotowany jeden tekst.
Proszę o pisemne przedstawienie dokładnej oferty, tak bym mógł zapoznać się szczegółowo z warunkami wtedy, kiedy będę miał na to czas, by następnie spokojnie podjąć decyzję, czy z danej propozycji skorzystam, czy nie.
I nigdy jeszcze pisemnej szczegółowej oferty nie otrzymałem
Proszę o pisemne przedstawienie dokładnej oferty, tak bym mógł zapoznać się szczegółowo z warunkami wtedy, kiedy będę miał na to czas, by następnie spokojnie podjąć decyzję, czy z danej propozycji skorzystam, czy nie.
I nigdy jeszcze pisemnej szczegółowej oferty nie otrzymałem