Grawerowanie
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 5
-
Autor tematu - Posty w temacie: 4
czy przy grawerowaniu liter /napis utworzony funkcją"Tekst"/ muszę użyć opcji "rozłóż tekst szkicu" /pod prawym myszy/ aby cam widział litery? jeśli nie wykonam tej operacji, nie mogę zaznaczyć tekstu, program nic nie widzi, a z kolei użycie tej operacji dzieli linie liter na bardzo małe odcinki, co strasznie wydłuża czas przy zaznaczaniu zakresu obróbki. Czy można to wykonać w inny sposób?
-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 1
auto kontur stałe Z???? hmm czy jakoś tak..CE pisze:...użycie tej operacji dzieli linie liter na bardzo małe odcinki, co strasznie wydłuża czas przy zaznaczaniu zakresu obróbki. Czy można to wykonać w inny sposób?
...Programowanie ma to do siebie, że urzeczywistnienie nawet najbardziej
oczywistego pomysłu jest znakomitą definicją słowa "frustracja"...
oczywistego pomysłu jest znakomitą definicją słowa "frustracja"...
-
Autor tematu - Posty w temacie: 4
Dlaczego po wybraniu opcji <OBSZAR WYPEŁNIENIA> Linia środkowa zawsze robi takie kwiatki?

Jest to napis zwykłą czcionką wysokości 6 mm
Jeśli graweruję bez <OBSZARU WYPEŁNIENIA> nie ma najmniejszych problemów. Z racji że element jest mały a przez co także litery, zależy mi aby każda litera była "z jednej kreski", przy wyborze którejkolwiek stron narzędzia litery będą się zlewać.

Jest to napis zwykłą czcionką wysokości 6 mm
Jeśli graweruję bez <OBSZARU WYPEŁNIENIA> nie ma najmniejszych problemów. Z racji że element jest mały a przez co także litery, zależy mi aby każda litera była "z jednej kreski", przy wyborze którejkolwiek stron narzędzia litery będą się zlewać.