Nowa generacja prostego THC - pomysł na :)
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 74
Nie znam THC- MD, korzystam SD.
Z otworami radzę sobie w ten sposób.
Opóźniam "delay time" na tyle, żeby nie zdążyło włączyć się THC przed zakończenie palenia. W tym momencie nie ma nurkowania przy przebiciu i po wypaleniu. W innym przypadku wiadomo ...nim wysokość palnika się ustabilizuje to otwór wygląda jak wygląda.
Fajne w "delay time" jest to, że można precyzyjnie określić napięcie na THC do wysokości palenia. Może to wyczailiście ...jeżeli nie to napiszę.
Ustawiamy opóźnienie np. na 3 sek ...palnik pali na 2-uch mm, w tym momencie THC wskazuje napięcie ...tak ustawiamy i po włączeniu się, THC nawet nie drgnie ...chyba że leci np. prosta i jest blacha krzywo.
Z otworami radzę sobie w ten sposób.
Opóźniam "delay time" na tyle, żeby nie zdążyło włączyć się THC przed zakończenie palenia. W tym momencie nie ma nurkowania przy przebiciu i po wypaleniu. W innym przypadku wiadomo ...nim wysokość palnika się ustabilizuje to otwór wygląda jak wygląda.
Fajne w "delay time" jest to, że można precyzyjnie określić napięcie na THC do wysokości palenia. Może to wyczailiście ...jeżeli nie to napiszę.
Ustawiamy opóźnienie np. na 3 sek ...palnik pali na 2-uch mm, w tym momencie THC wskazuje napięcie ...tak ustawiamy i po włączeniu się, THC nawet nie drgnie ...chyba że leci np. prosta i jest blacha krzywo.
Tagi:
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 102
- Kontakt:
http://articulo.mercadolibre.com.ar/MLA ... m-esab-_JM
tak na marginesie
widzicie jakieś podobieństwo czy tylko ja to widzę ?
podoba mi si najbardziej, że w instrukcji są obrazki z mojej instrukcji (ostatni obrazek w linku)
tak na marginesie
widzicie jakieś podobieństwo czy tylko ja to widzę ?
podoba mi si najbardziej, że w instrukcji są obrazki z mojej instrukcji (ostatni obrazek w linku)

-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 46
-
Autor tematu - ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 102
- Kontakt:
nie, tutaj jest tylko SD, strzałka 1 pokazuje, że te sygnały step/dir zetki "przelatują" jak przez przejściówkę. w instrukcji będzie wspomniane a opcji THC 150 ale nie rozpisuję się zanadto o tym
tylko tak na marginesie że coś takiego istnieje i jak to przełączyć.
pisze instrukcję, może za dzień/dwa będzie gotowa.

pisze instrukcję, może za dzień/dwa będzie gotowa.