mam rozumieć w starszej wersjii....kamar pisze:THC zależne w ciężych warunkach potrafiło tracić kontrolę nad zetką, za chwilę odzyskiwało i palnik bujał
Nowa generacja prostego THC - pomysł na :)
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 20
- Kontakt:
No chyba nie jestem jedynym królikiem doświadczalnymprokopcio pisze:[
mało pokazujecie jak kręci przy różnej krzywiźnie materiału - jak się patrzy na łuk to tego nie widać.

[ Dodano: 2014-04-24, 11:29 ]
A niech będzie moja krzywda

[youtube][/youtube]
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
Hej
Swego czasu wspominałeś że masz w planach zrobić thc z osobnym panelem z wyświetlaczem
jak się sprawa ma ?
powiem szczerze że jestem bardzo zainteresowany takim rozwiązaniem
wolałbym mieć panel z przyciskami i wyświetlaczem na konsoli i mieć podgląd no i korekty można by na bieżąco wprowadzać
w zasadzie chyba muszę już kupować Twoje thc bo prace na ukończeniu ale taki osobny panelik to byłoby coś
Swego czasu wspominałeś że masz w planach zrobić thc z osobnym panelem z wyświetlaczem
jak się sprawa ma ?
powiem szczerze że jestem bardzo zainteresowany takim rozwiązaniem
wolałbym mieć panel z przyciskami i wyświetlaczem na konsoli i mieć podgląd no i korekty można by na bieżąco wprowadzać
w zasadzie chyba muszę już kupować Twoje thc bo prace na ukończeniu ale taki osobny panelik to byłoby coś

-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Mam pytanko.
W instrukcji pisze, że żeby nie było zakłóceń - kontroler THC powinien być możliwie blisko źróbła plazmy.
Żeby nie było zakłóceń, źródło plazmy powinno być możliwie daleko od elektroniki sterującej.
Jak to pogodzić.
Jak się konstruuje kontoler (komputer + sterowniki silników krokowych + THC + plazma + sprężarka) do maszyny? Kamar mógłby zrobić fotkę swojego straganu "spod spódnicy".
W instrukcji pisze, że żeby nie było zakłóceń - kontroler THC powinien być możliwie blisko źróbła plazmy.
Żeby nie było zakłóceń, źródło plazmy powinno być możliwie daleko od elektroniki sterującej.

Jak to pogodzić.
Jak się konstruuje kontoler (komputer + sterowniki silników krokowych + THC + plazma + sprężarka) do maszyny? Kamar mógłby zrobić fotkę swojego straganu "spod spódnicy".