Od roku pracuje na cnc tzn frezarce w pewnym zakładzie stolarskim, sam się prawie wszystkiego nauczyłem i śmigam już na niej z zamkniętymi oczami. Wcześniej zajmowąłem się grafiką komp, co mi w tej pracy naprawde pomaga bo sam robie modele, rysunki itp, ale szukam kursu dodatkowego, żeby zgłębić swoją wiedze czy te kursy 5 dniowe dadzą radę ? Przyznam szczerze że za bardzo czasu nie mam
Kurs.
-
s1ash
- Czytelnik forum poziom 2 (min. 20)

- Posty w temacie: 3
Witam
Od roku pracuje na cnc tzn frezarce w pewnym zakładzie stolarskim, sam się prawie wszystkiego nauczyłem i śmigam już na niej z zamkniętymi oczami. Wcześniej zajmowąłem się grafiką komp, co mi w tej pracy naprawde pomaga bo sam robie modele, rysunki itp, ale szukam kursu dodatkowego, żeby zgłębić swoją wiedze czy te kursy 5 dniowe dadzą radę ? Przyznam szczerze że za bardzo czasu nie mam
-
WZÓR
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
Tu już jednemu w takim temacie doradziłem.s1ash pisze:... ale szukam kursu dodatkowego, żeby zgłębić swoją wiedze czy te kursy 5 dniowe dadzą radę ? Przyznam szczerze że za bardzo czasu nie mam
https://www.cnc.info.pl/topics86/kurs-v ... htm#490497
P.s.
Jaja sobie robisz / robicie?
Ludzie zdobywają wiedzę latami , a Ty chcesz w 5 dni załatwić tę sprawę?
Mariusz.
Pomagam w:
HAAS - frezarki, tokarki
HAAS - frezarki, tokarki
-
cosmonet
- Specjalista poziom 1 (min. 100)

- Posty w temacie: 1
Witam,
Jak Tobie się uda to jedynie na guzikowego. Poczytaj w dziale " Praca -Ogłoszenia (Oferty)" jaki jest podstawowy wymóg - doświadczenieMoże mi ktoś coś o nim powiedzieć jak po tym kursie jest z praca co się uzyskuje z końcem tego kursu.
Kiedyś Haas SL10, Haas SL20, Haas SL30, Doosan LYNX220. Obecnie Haas SL20.
-
Matikes
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki

No właśnie to jest POlska wymagają doświadczenia, a nikt go nie chce nam dać na dobry początekcosmonet pisze:Witam,
Jak Tobie się uda to jedynie na guzikowego. Poczytaj w dziale " Praca -Ogłoszenia (Oferty)" jaki jest podstawowy wymóg - doświadczenieMoże mi ktoś coś o nim powiedzieć jak po tym kursie jest z praca co się uzyskuje z końcem tego kursu.