Kadlubek z Chin
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 4
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
Swego czasu odwiedziłem każdą z tych firm i jedynie ATMSolutions potrafił wykonać próbkę na której mi zależało, Seron ma całkiem ciekawe maszyny ale nie dbają o klienta a KMA-Maszyny oraz Maktek zdecydowanie odradzam totalna porażka mam wrażenie że sam posiadałem większą wiedzę na temat ich maszyny niż oni sami.Robert_Pedros pisze: Pytanie które z Polskich firm kupują te lepsze sprzęty i sprzedają je po dobrej Cenie w PolszeJa znalazłem kilka firm których produkty wyglądają bardzo podobnie tj. ATMSolutions, Seron, Maktek, KMA-Maszyny. Kiedyś swego czasu myślałem o zakupie różnych maszyn, baaa do tej pory myślę i porównuję, ale brak postawienia kropki na I.
-
ależ oczywiście.... buahahaha.... chęć pomocy widzę jest na tym forum odbierana jednoznacznie ale ok będę to brał pod uwagę na przyszłość 
ja jedynie mogę powiedzieć że odwiedziłem wiele firm których maszynami byłem zainteresowany i to również polecam innym
PS. a jeśli ktoś chciałby zobaczyć moje maszyny to zapraszam do kontaktu na priv i spotkania w naszej firmie z chęcią pokażę park maszyn i podzielę się uwagami jakie zdobyłem. Mamy wiele maszyn różnych producentów i podczas 8 letniego stażu pracy w branży myślę że zdobyte doświadczenie może być cenne dla osób które zastanawiają się nad zakupem pierwszej maszyny!

ja jedynie mogę powiedzieć że odwiedziłem wiele firm których maszynami byłem zainteresowany i to również polecam innym

-
mogę pokazać u siebie maszyny różnych producentów i wypowiedzieć się czy warto czy nie np mam prasę której budowa jest prosta jak cep strasznie żałuję że sam nie zbudowałem sobie bo kupując gotowca przepłaciłem kilkadziesiąt tysięcy PLN ale mam też maszyny których serwis jest banalnie prosty, jedni z producentów maszyn ewidentnie widać że kładą nacisk nie tylko na sprzedaż ale i na dalszą współpracę innym zależy tylko sprzedać i na tym koniec więc w takim przypadku jakość ich obsługi sprowadza się do chińskiej jakości obsługi więc po co przepłacać 
nazw nie będę podawał bo własnie mi pokazano że na tym forum nie jest to wskazane
PS. szukam głowicy bigującej do frezarki 2x4 m ktoś coś poleci? można to w prosty sposób zamontować zamiast wrzeciona?

nazw nie będę podawał bo własnie mi pokazano że na tym forum nie jest to wskazane

PS. szukam głowicy bigującej do frezarki 2x4 m ktoś coś poleci? można to w prosty sposób zamontować zamiast wrzeciona?
-