Bardziej dla osób co o Tesli i Faraday-u wiedzą 0, a ja tematem z 20+ lat się zajmuję

Oczywiście dziękuję.
Ale tak bardziej praktycznie czy mentalnie tylko?dance1 pisze: a ja tematem z 20+ lat się zajmuję
Dawaj, dawaj, to czy komuś sie coś podoba czy nie to nie ma większego znaczenia. Każdy ma swoje zycie i tylko do niego ma prawa.dance1 pisze:Mam kilka ciekawych filmików, może kiedyś się podzielę. Ciekawych dla mnie, nie wiem jak inni zareagują.![]()
Mam podobnie niestety, a najgorsze jest to że wreszcie zaczynam mieć dobre warunki lokalowe na zajmowanie się czymś więcej tylko ten czas... Ale jeszcze się pozbieram...(tak sobie obiecuję)i mentalnie i praktycznie, nie jedno okno poleciało,w ostatnich latach praktykowanie "zawaliłem" firma itp
Świetnie powiedziane, zasmucić się nad tym stwierdzeniem można ale chcąc czy nie chcąc prawda to.pukury pisze:witam.
jak by się dało z głupoty ludzkiej uzyskiwać energię to i Tesla by wymiękł.
i żadna zimna fuzja by potrzebna nie była.
pozdrawiam.
Podobno mieli to wyłączyć... Choc w przyrodzie zapewne nic nie ginie wiec czyżby następca juz był?pukury pisze:wystarczy poczytać o haarp .
O nie, nie MY, to ci inni ONI, aby się zachwycać tym żę można mordować tysiace czy miliony ludzi to trzeba być chorym psychicznie albo gorzej. Mozliwości zakończenia wojen są tylko tzw. przywódcy mają żądze krwi a tego łatwo się nie można pozbyć.pukury pisze:my tu się podniecamy jakimś nowym czołgiem czy inną pierdołą - he he .
Mogły się nawdychać jakiś gazów a póżniej bum....dance1 pisze:padłem przy "wybuch kupy komarów"