Mariuszczs pisze:A kompresor czego nie przejdzie jak nie będzie miał UDT .
A łodzie podwodne może jeszcze powiążemy .....Zbiornik z powietrzem za***isty .
"Życzliwych" sąsiadówŁodzie podwodne czemu nie tylko czy inspektorów UDT tam wpuszczą
W moim wcześniejszym poście jest link do ustawy co podlega badaniom UDT. Sam kompresor bez zbiornika ich nie interesuje. . Powtórzę jeszcze raz przepisy przepisami a życie swoje.
Piaskowanie. Od czego zacząć?
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 5
Tagi:
-
- Posty w temacie: 6
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 9
Dobra czyli podsumowując jeśli bedzie to sprężarka śrubowa spalinowa nie będzie mi potrzebny zbiornik a co za tym idzie...UDT mnie nie interesuje. Co do piaskarki i samego piaskowania i szkiełkowania może podrzucicie mi jakieś publikacje na temat jakim ciśnieniem i jakim czyściwem się piaskuje? Jak da się zrobić po szkiełkowaniu efekt nabłyszczania?
-
- Posty w temacie: 5
Proponuję abyś udał się do UDT i spytał (można zadzwonić)Mariuszczs pisze: związku z tym że jak by miał jednoosobową działalność, albo wcale jej nie miał to UDT nie musi robić na to .

ADSAND pisze:Dobra czyli podsumowując jeśli bedzie to sprężarka śrubowa spalinowa nie będzie mi potrzebny zbiornik a co za tym idzie...UDT mnie nie interesuje. Co do piaskarki
Sam kompresor bez zbiornika UDT nie interesuje się nim
Domyślam się że chcesz piaskarkę syfonową. Podczas zakupu jeśli będzie to nowa zapytaj sprzedawcę czy masz obowiązek zgłosić do UDT oni ci wyjaśnią jak i co w końcu to również zbiornik.
-
- Sympatyk forum poziom 2 (min. 50)
- Posty w temacie: 1
Widzę, że kolega odgrzał kotleta z przed niecałych 2 lat.
ehh, są całe tematy na innych forach dotyczących tego zagadnienia, za dużo do tłumaczenia.
Polecam 2-3 tematy z elki na początek, to powinno rozjaśnić.
ehh, są całe tematy na innych forach dotyczących tego zagadnienia, za dużo do tłumaczenia.
Polecam 2-3 tematy z elki na początek, to powinno rozjaśnić.
Kupię/Zlecę wykonanie sanek narzędziowych do małej tokarki (np. Nutool/TechMig)
Jeśli pomogłem, wciśnij Pomógł.
Jeśli pomogłem, wciśnij Pomógł.