Nasze dwa koła.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 16
A to inna bajka, bo: teraz motorek to dla przyjemności jak jest pogoda dogodna, kiedyś przeważnie tylko motocykl, i wiem jedno-jak jest +30 stopni to jakda motocyklem jest przyjemnością a jak ponizej 20 to juz tej przyjemnosci troszkę mniej. Choć wczoraj robiłem o 23 zakupy w Tesco i pod sklepem stało Suzuki Hayabuza z kaskiem więc dla niektórych sezon się nie kończy. (z drugiej strony sam w ubiegłą sobotę przejechałem się ze 3 km. ) A drugi gaz to mimo wszystko dla każdego pojazdu nie polecany. 

-
- Czytelnik forum poziom 3 (min. 30)
- Posty w temacie: 1
Sezon się kończy gdy benzyna zamarzaIMPULS3 pisze: Choć wczoraj robiłem o 23 zakupy w Tesco i pod sklepem stało Suzuki Hayabuza z kaskiem więc dla niektórych sezon się nie kończy.

Moimi dwoma kółkami sie nie mam co chwalić gdyż ze względu na wiek niczym większym niz 50ccm jeździć na razie nie wolno

Wiec zdjęć brzydkiego rometa charta nie bede wrzucał. Ale juz nie długo na drogi wróci mz es250/2 trophy

-
- Specjalista poziom 1 (min. 100)
- Posty w temacie: 10
Optymalna temp do jazdy to 20-25 stopni celsjusza. Wiecej, to sie mózg grzeje, mniej to zimno. Aczkolwiek jak czlowiek byl mlody i glupi, to jezdzilo sie na mrozie -15 stopni, bez rekawic, kasku, w samych dzinach i kurtce szmaciance. A teraz nie wiadomo czemu, bola kolana i stawy 

byl Spnner PD, CTX 310 eco (sinumerik 840D, 810, autoturn, shopmil)
jest Mazak integrex 400 (mazak matrix) Anayak HVM3800 (Heidenhein 426), gibbscam
jest Mazak integrex 400 (mazak matrix) Anayak HVM3800 (Heidenhein 426), gibbscam
-
- Moderator
-
Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 10
Przemyślałem sprawę i w sumie racja.Dudi1203 pisze:251mz, tska crossem nigdy nie bedzie. Na pole kup sobie cos lekkiego i poręcznego a tske postaw w salonie, wypolerowaną i wypucowaną. To piękny motor jest.
Tym bardziej ,ze jest w 99% org z najazdem 14,5tyś km i ładnie zachowana...
Ktoś może doradzić ile jest warta WSK 125 dwuramówka w stanie do remontu ale kompletna. Dokumentów brak , tzn jest dowód rejestracyjny ale na zmarłego.