Pomoc przy wyborze Lasera/plotera tnącego
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 6
Pomoc przy wyborze Lasera/plotera tnącego
Witam
planuje kupno lasera/plotera do ciecia blachy nierdzewnej max 1,2 i blachę ocynkowaną max 2 posiadam na ten cel około 40 tys z powodu że jestem Świeżakiem w tej dziedzinie prosił bym doświadczonych forumowiczów o udzielenie mi kilku rat dotyczących jakie urządzenie wybrać o jakiej mocy lasera. Pozdrawiam
planuje kupno lasera/plotera do ciecia blachy nierdzewnej max 1,2 i blachę ocynkowaną max 2 posiadam na ten cel około 40 tys z powodu że jestem Świeżakiem w tej dziedzinie prosił bym doświadczonych forumowiczów o udzielenie mi kilku rat dotyczących jakie urządzenie wybrać o jakiej mocy lasera. Pozdrawiam
Tagi:
-
nie zależy mi na dużym laserze o dużym stole. a co polecacie w takim razie do wycinania małych elementów największy element który będzie na tym wycinany to z ocynku 40x30 i jeżeli się nie uda w takiej cenie to o jakimi pieniędzmi muszę dysponować żeby kupić coś co wystarczy na moje potrzeby laser nie będzie mocno obciążany.
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 1
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
-
dzięki wszystkim za odpowiedzi. Mam jeszcze pytanko co sądzicie o laserze otwartym z tego linku http://www.lasery.biz/produkty/laser-do ... etali.html