Z jakiej racji miałbyś umieszczać w tabelce nakiełek? Z tego co wiem, w tabelce umieszcza się elementy, z których składa się dany obiekt, w tym wypadku to śruba + nakrętka (tak w uproszczeniu).
Jeżeli robisz rysunki wykonawcze tych elementów to musisz pamiętać, że gwinty rysujesz (raczej, bo nie wiem na jakich zasadach jest ten rysunek), ale dokładnie, stąd powinny być wyjścia i wejścia gwintu (sfazowania).
Na zdjęciu tego złożenia, jest to zrobione źle, bo jak sama nazwa wskazuje powinien to być PÓŁWIDOK-PÓŁPRZEKRÓJ, czyli widok na górze, przekrój na dole.
W rysunku tej nakrętki nie powinno być tej krawędzi, która pokazuje, gdzie kończy się śruba, powinieneś wiedzieć o co chodzi (dorzucam plik z zaznaczeniem jej)
Nie rozumiem też jednego, czy nie można wziąć linijki i narysować tego nawet na brudno porządnie? Przecież to jest nieczytelne, nie mówię już o tych strzałkach, które wyglądają tragicznie
Według mnie to w tej śrubie to nie jest nakiełek, tylko po prostu jakiś otwór i powinien on być zwymiarowany (nakiełek wygląda troszeczkę inaczej

)