A które to to dobre?kamar pisze:Widać im dobre przysłania złe

No właśnie - nie pytasz, jak jest z poziomem opozycji, która całą kampanię wyborczą opiera na filmiku, pokazującym seks dwojga dorosłych ludzi na łonie przyrody.IMPULS3 pisze: I jak to świadczy o poziomie wyborców?
To bardzo proste MIKI, podałeś tylko ten jeden szczegół więc tyle miałem danych. Mnie nie interesuje czy ktoś jest w opozycji czy nie, bo niby co to ma być ta opozycja? Tylko coś co się sprzeciwia tak dla zasady?MlKl pisze:No właśnie - nie pytasz, jak jest z poziomem opozycji
Masz niepowtarzalną okazje, bo w Twojej ulubionej partii nieudaczników i powaleńców zwolniły się właśnie 3 stołki. Ale musisz się spieszyć, bo jak sprawa przyschnie (=wyborcy trochę zapomną), pewnie synowie marnotrawni znowu wrócą na łono prezesa, jak to w tej partii ma zwyczaj się dziaćtrzasu pisze:Trzeb działać, czasem od forum się zaczyna
Gadasz do słupapukury pisze:ale tak się składa że do wyborów rząd nic nie ma
Nie odejdą i nikt ich nie wywali. PKW to jedna z przechowalni dla starszych zasłużonych urzędników państwowych. W tym przypadku sędziów. Nikt ich nie tknie.myślę że czas na ruch Prezydenta i wywalenie tych leśnych dziadków - skoro sami nie odejdą
Wszystko jedno.pukury pisze:witam.
burdel jest zaiste zabawny .
ale tak się składa że do wyborów rząd nic nie ma - i dobrze .
mam nadzieję że Kopacz nie będzie się wypowiadać w tej sprawie - to nie jej broszka .
wybory ogłasza Prezydent a przeprowadza PKW .
myślę że czas na ruch Prezydenta i wywalenie tych leśnych dziadków - skoro sami nie odejdą .
pozdrawiam.