A które to to dobre?kamar pisze:Widać im dobre przysłania złe
jednomandatowe okręgi wyborcze
-
MlKl
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 6
- Kontakt:
No właśnie - nie pytasz, jak jest z poziomem opozycji, która całą kampanię wyborczą opiera na filmiku, pokazującym seks dwojga dorosłych ludzi na łonie przyrody.IMPULS3 pisze: I jak to świadczy o poziomie wyborców?
Tymczasem wyborcy oceniają dokonane inwestycje, dziesiątki milionow złotych, pozyskanych ze źródeł zewnętrznych etc. I wychodzi im, że lepiej mieć burmistrza, ktory może, niż takiego, co jedynie narzeka, że nie może.
I wyszło - 61% na burmistrza w pierwszej turze, i 15 radnych z jego komitetu. Czyli kolejna spokojna i owocna kadencja. A psy ogrodnika niech się idą wypałować
-
IMPULS3

- Posty w temacie: 15
To bardzo proste MIKI, podałeś tylko ten jeden szczegół więc tyle miałem danych. Mnie nie interesuje czy ktoś jest w opozycji czy nie, bo niby co to ma być ta opozycja? Tylko coś co się sprzeciwia tak dla zasady?MlKl pisze:No właśnie - nie pytasz, jak jest z poziomem opozycji
Wiesz, jeśli ten kandydat faktycznie coś więcej zrobił niż numerek w samochodzie
-
trzasu
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 21
Z tymi wyborami jest taki b burdel, że nie wiadomo czy nie będą powtarzane.
Czekam na stanowczą deklaracje Kopaczowej iż Państwo po raz kolejny zdało egzamin.
Ponoć dużo naszych sąsiadów z Ukrainy przyjechało zobaczyć jak wyglądają wybory ...
"Krajowe Biuro Wyborcze to ok. 388 etaty, w centrali delegaturach, ale informatycy to tylko 5 osób. - UWaząmy, ze to za mało. rosnące zadania wymagają wzrostu etatowego."
Czekam na stanowczą deklaracje Kopaczowej iż Państwo po raz kolejny zdało egzamin.
Ponoć dużo naszych sąsiadów z Ukrainy przyjechało zobaczyć jak wyglądają wybory ...
"Krajowe Biuro Wyborcze to ok. 388 etaty, w centrali delegaturach, ale informatycy to tylko 5 osób. - UWaząmy, ze to za mało. rosnące zadania wymagają wzrostu etatowego."
-
pukury

- Posty w temacie: 5
witam.
burdel jest zaiste zabawny .
ale tak się składa że do wyborów rząd nic nie ma - i dobrze .
mam nadzieję że Kopacz nie będzie się wypowiadać w tej sprawie - to nie jej broszka .
wybory ogłasza Prezydent a przeprowadza PKW .
myślę że czas na ruch Prezydenta i wywalenie tych leśnych dziadków - skoro sami nie odejdą .
pozdrawiam.
mam nadzieję że Kopacz nie będzie się wypowiadać w tej sprawie - to nie jej broszka .
myślę że czas na ruch Prezydenta i wywalenie tych leśnych dziadków - skoro sami nie odejdą .
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares
-
mc2kwacz

- Posty w temacie: 23
Masz niepowtarzalną okazje, bo w Twojej ulubionej partii nieudaczników i powaleńców zwolniły się właśnie 3 stołki. Ale musisz się spieszyć, bo jak sprawa przyschnie (=wyborcy trochę zapomną), pewnie synowie marnotrawni znowu wrócą na łono prezesa, jak to w tej partii ma zwyczaj się dziaćtrzasu pisze:Trzeb działać, czasem od forum się zaczyna
Gadasz do słupapukury pisze:ale tak się składa że do wyborów rząd nic nie ma
Nie odejdą i nikt ich nie wywali. PKW to jedna z przechowalni dla starszych zasłużonych urzędników państwowych. W tym przypadku sędziów. Nikt ich nie tknie.myślę że czas na ruch Prezydenta i wywalenie tych leśnych dziadków - skoro sami nie odejdą
-
trzasu
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 21
Wszystko jedno.pukury pisze:witam.
pozdrawiam.
Czekam na ich deklarację, lemingi muszą wiedzieć i ich naczelne media co o tym wszystkim mają sądzić inaczej się znów pogubią
-
RomanJ4

- Posty w temacie: 1
Stary już jestem, i jedno (z boku) widzę. Żadne wybory niczego nie zmienią, dopóki nie zostanie wypracowany (przez wszystkie opcje) generalny kierunek rozwoju dla naszej gospodarki. Którego założeń nie śmiała by zmienić żadna aktualnie rządząca opcja (i nie niweczyła pozytywnych dla niej kierunków wypracowanych przez poprzedników).
A o zlikwidowaniu bezrobocia bez inwestowania we własny, polski przemysł to możemy tylko sobie pomarzyć, bo nikt trzeźwo myślący w obcy (czyli często były nasz
) majątek inwestować nie będzie...
No, ale na dojście do najprostszych wniosków nasza "klasa polityczna" nie ma szans...
A o zlikwidowaniu bezrobocia bez inwestowania we własny, polski przemysł to możemy tylko sobie pomarzyć, bo nikt trzeźwo myślący w obcy (czyli często były nasz
No, ale na dojście do najprostszych wniosków nasza "klasa polityczna" nie ma szans...
pozdrawiam,
Roman
Roman