"zupełnie można powiedzieć , że jest taka pokojowa i może spokojnie zastąpić np: wazon z kwiatami na ławie " - tylko co na to żona ?
ale to tak zupełnie żartem mówiąc
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
Pomogłem... to nacisnij POMÓGŁ :]
Marecki-MK pisze:Moja maszynka porównana do wazonu ?
ten wazon to w dobrym słowa znaczeniu
Czlowiek z ideą jest uważany za wariata - aż do czasu gdy jego idea zwycieży. (Potem uznaje się go za bohatera i za pioniera danej dyscypliny.)
nie ty jeden w planach moich też jest takie cacko max stable
A ja zbudowałem coś takiego małego na biurko
ale nie tak stabilnego jak koledzy by chcieli
Fajnie jest mieć maszynę na biurku co
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281
easy2002 pisze:Fajnie jest mieć maszynę na biurku co
koledzy pewnie zazdroszczą ?
noooooo
Trzeba przyznać że na większości robi wrażenie taka mała maszynka robiona własnoręcznie i podłączona to kompa która wykonuje posłusznie moje polecenia
lepiej jak nie jeden pracownik
... z poważaniem ....pozdrawiam --- Doceń to że, poświęciłem Ci trochę czasu !!! wciśnij "pomógł" to nic nie kosztuje ---
Moja pierwsza i druga maszynka a trzecia w fazie testu http://www.cnc.info.pl/viewtopic.php?t=2281