Witam,
Poszukuję instrukcji obsługi i programowania w języku polskim lub szkolenia z programowania frezarki deckel FP4 z contour 3. Będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat.
Deckel FP4 z contour 3 obsługa i programowanie po polsku
-
- Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 1
Witam.
Mam taką maszynkę w narzędziowni, niestety zbyt wiele nie ogarniam bo tylko sporadycznie jest odpalana i nie mam okazji pokombinować. Zadaj konkretne pytania, może akurat to zapamiętałem. Szkolenie miałem prowadzone przez pana z Berlina, tłumaczka zero słownictwa technicznego. Chyba wiem kto ma dojście do instrukcji drukowanej w języku niemieckim i angielskim, mogę popytać.
Mam taką maszynkę w narzędziowni, niestety zbyt wiele nie ogarniam bo tylko sporadycznie jest odpalana i nie mam okazji pokombinować. Zadaj konkretne pytania, może akurat to zapamiętałem. Szkolenie miałem prowadzone przez pana z Berlina, tłumaczka zero słownictwa technicznego. Chyba wiem kto ma dojście do instrukcji drukowanej w języku niemieckim i angielskim, mogę popytać.
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 2
Witam,też byłbym zainteresowany taką instrukcją mam identyczną maszynę z dialog 3.
Proszę kolegę Zbeeru o kontakt na priv .Z góry dziekuje i pozdrawiam .
[ Dodano: 2014-11-06, 13:51 ]
Może ktoś z kolegów spotkał się z takim problemem,podczas przejazdów w osi X maszyna staje i przy współrzędnych osi X pokazuje się litera V i wyłącza napędy maszyny.Pomaga tylko ponownie uruchomienie maszyny.Maszyna zakupiona tydzień temu przed transportem działała prawidłowo.

Proszę kolegę Zbeeru o kontakt na priv .Z góry dziekuje i pozdrawiam .
[ Dodano: 2014-11-06, 13:51 ]
Może ktoś z kolegów spotkał się z takim problemem,podczas przejazdów w osi X maszyna staje i przy współrzędnych osi X pokazuje się litera V i wyłącza napędy maszyny.Pomaga tylko ponownie uruchomienie maszyny.Maszyna zakupiona tydzień temu przed transportem działała prawidłowo.

Heidenhain, Fanuc, Fagor, Pronum,Tiger5,Agiecut,Agiemat3 Millplus,Rhinoceros3,4,5Mastercam8,9,10,Edgecam6,11.5,2011,Sprutcam4,2007,7,8,9,10,11Solidworks,Cimco 6.1
-
- Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 2
do kolegi krzychpaw możemy skontaktować się na priv ? mam kilka pytań na temat tego sterowania prosze o kontakt telefoniczny z góry dzieki
Heidenhain, Fanuc, Fagor, Pronum,Tiger5,Agiecut,Agiemat3 Millplus,Rhinoceros3,4,5Mastercam8,9,10,Edgecam6,11.5,2011,Sprutcam4,2007,7,8,9,10,11Solidworks,Cimco 6.1