Rodzaj sklejki
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 5
Rodzaj sklejki
Witam.
Chciałem się dowiedzieć jaki to rodzaj sklejki:
0K
II/III
-----
1
Tak to mniej więcej wygląda.
Z góry dziękuje za odpowiedź i przepraszam jeśli już było.
Pozdrawiam.
Chciałem się dowiedzieć jaki to rodzaj sklejki:
0K
II/III
-----
1
Tak to mniej więcej wygląda.
Z góry dziękuje za odpowiedź i przepraszam jeśli już było.
Pozdrawiam.
"Portal ten został utworzony z myślą o tych co chcą zrobić własnymi siłami ploter, frezarkę, wiertarkę i temu podobne urządzenia sterowane za pomocą komputera."
Tagi:
-
Autor tematu - Stały bywalec (min. 70)
- Posty w temacie: 5
Nie chcę się rejestrować na forach dla jednego tematu.
Znalazłem coś takiego. Generalnie chodzi o to że wycinam elementy ze sklejki 6mm i szczępi/wyrywa mi górną krawędź. Frez spiralny dwu piórowy lub prosty, obroty 18000 prędkość około 1500mm/min na raz.
Znalazłem coś takiego. Generalnie chodzi o to że wycinam elementy ze sklejki 6mm i szczępi/wyrywa mi górną krawędź. Frez spiralny dwu piórowy lub prosty, obroty 18000 prędkość około 1500mm/min na raz.
"Portal ten został utworzony z myślą o tych co chcą zrobić własnymi siłami ploter, frezarkę, wiertarkę i temu podobne urządzenia sterowane za pomocą komputera."
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 1
SmuG, poszperaj tu , powinieneś znaleźć odpowiedź http://www.sklejkapisz.pl/Firma/Klasy-jakosci-sklejki
generalnie jest to oznaczenie jakości fornirów wierzchnich jedna strona w klasie II i druga strona w klasie III
generalnie jest to oznaczenie jakości fornirów wierzchnich jedna strona w klasie II i druga strona w klasie III
Pozdrawiam , Michał.