Zacytuj anegdotkę z Dymszą na rybach :IMPULS3 pisze:
Powinienem tego nie kometować,
Zdjąl malego okonika z haczyka i wrzucając go do wody rzekł - Idż po tatusia

trzasu pisze:.......
Jestem Wielkim prorokiemma555rek pisze:Ale zaraz jakiś niedomyty totunfacki znowu stanie w obronie że spod pachy może cuchnąc - efekt się liczy bo noże skrawaja..
tego syfu na srubie i wielotygodniowej rdzy stołu nie obroniszIMPULS3 pisze:książce nie pisali ze w czasie obróbki jest ich coraz więcej
Kolejny po kwaczu pływaku który próbuje się dowartościować na tym forum kosztem .. innych a nie własnych dokonań.ma555rek pisze:Panie Trzasu
O tym szacunku dla pracy innych to słyszę głównie od miernoty która właśnie spieprzyła robotę ...
Ty też mojego szacunku nie wzbudzasz. Prędzej - pogardę. I owszem - masz prawo czuć dumę, boś się urodził zdrowy i bogaty, i natura obdarzyła cię sprawnością pozwalającą żyć na poziomie wyższym od przeciętnego. Ale to nie daje ci prawa do obrażania tych mających mniej szczęścia w życiu... A zwłaszcza tych, którzy w pocie czoła starają się tobie dorównać - w takich warunkach, jakie zastali, czy też zdołali sobie stworzyć. Nie sztuka za pieniądze unijne, czy tatulowe prosiaki postawić nowoczesną halę z maszynami i udawać wielkiego biznesmena.ma555rek pisze:Panie Trzasu
O tym szacunku dla pracy innych to słyszę głównie od miernoty która właśnie spieprzyła robotę zespołu i rozpaczliwe szuka powodów dla których miałaby nie być z niego wyrzucona.
Przepraszam ale sam fakt że pracuje to dużo za mało.
Praca daje szacunek gdy jej skutkiem jest coś dużego.
Gdy tylko pracujesz to możesz również wykonywać czynności niewykonywane przez innych bo są prymitywne, cuchną a choć konieczne to i tak budzą lekceważenie.
Śmieciarz nie budzi mojego szacunku.
Budzi tolerancje.
Było się uczyć. Ale skutecznie na tyle aby w wyniku nie tylko otrzymać dyplom ale również propozycję dobrej pracy w której uzyskujesz oczekiwane wyniki nie uzyskane przez innych dotychczas zatrudnionych
Miki, pozwolisz ,że pociągnę to dalejMlKl pisze:[ postawić nowoczesną halę z maszynami i udawać wielkiego biznesmena.