Przecie pamiętasz - przez jedną noc z 10 milionów bohaterów gotowych wieszać komuchów, została garstka i to nie tych co dziś krzyczą najgłośniejpukury pisze: ciekawe jak by to było w określonej sytuacji -
Komuna
-
pukury
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 8
witam.
pamiętam - pamiętam - wszystko pamiętam ( niestety ) .
mimo wychlanej wódy - część synapsów pozostała nietknięta - wystarczy .
wystarczy żeby się połapać że znowu ktoś usiłuje zrobić nas w c...a - jak zwykle.
pamiętam jak to członkowie pzrpr ( płatni zdrajcy pachołki rosji ) wstępowali do solidarności .
a w stanie wojennym siedzieli cicho.
jeden dziadek wypłacił drugiemu z liścia i wrze narodowa dyskusja o pryncypiach - śmieszne.
a ten co wypłacił to taki cacy ?
zresztą co mnie to wszystko obchodzi ?
pozdrawiam.
pamiętam - pamiętam - wszystko pamiętam ( niestety ) .
mimo wychlanej wódy - część synapsów pozostała nietknięta - wystarczy .
wystarczy żeby się połapać że znowu ktoś usiłuje zrobić nas w c...a - jak zwykle.
pamiętam jak to członkowie pzrpr ( płatni zdrajcy pachołki rosji ) wstępowali do solidarności .
a w stanie wojennym siedzieli cicho.
jeden dziadek wypłacił drugiemu z liścia i wrze narodowa dyskusja o pryncypiach - śmieszne.
a ten co wypłacił to taki cacy ?
zresztą co mnie to wszystko obchodzi ?
pozdrawiam.
Mane Tekel Fares
-
IMPULS3

- Posty w temacie: 21
Oto do czego prowadzi wiara w polityków.
Jeszcze trochę to poleje się krew ale na tym forum.
ja mam w tym temacie spokój, przez wiele lat jak obserwuję politykę ale tak bardziej pobieżnie to nie widze jakiś szczególnych zalet ani tych co byli ani tych co chcą być. Z resztą oni wszyscy siedzą tam 25 lat i więcej i podstawowe przepisy zamiast być upraszczane to są mnożone do potęgi, i tylko jak zbliżają sie wybory to wszyscy pełni inicjatyw.
Dziwi mnie tylko ta wielka wiara ludzi w nich, juz pomijając jakie to ugrupowanie.
To troche podobnie jak mit zwany wojskiem, tam też funkcje są rozdawane jak popadnie i ładnie to wygląda w TV , do tego dojdą stopnie wojskowe których większość nie zna ale ładnie brzmią
, a to że ów chorąży dowodzi samochodówką anie zna się na mechanice to już osobne zagadnienie ważne że ludzie kupują blask munduru i kropki na pagonach.. 
Zastanawia mnie jedno, w Ameryce było tak że politykami zostawali osoby zamozne , często prowadzące jakieś biznesy i moze to jest ten sposób aby gospodarka była mądrze zarządzana. U nas rządzi tym wszystkim kto popadnie i jest to co jest. Moze nie ma jakieś wielkiej tragedii ale to za sprawą tych co pracują a nie tych co rządzą.
Na polityków lepiej patrzeć jak na chorobe która się przytrafiła więc bez zachwytu.
Moze kiedyś będzie na to zarazę lekarstwo.
[ Dodano: 2014-07-12, 17:26 ]
pukury, Gintrowski_ świetny głos, szkoda że już nieobecny.
Dziwi mnie tylko ta wielka wiara ludzi w nich, juz pomijając jakie to ugrupowanie.
To troche podobnie jak mit zwany wojskiem, tam też funkcje są rozdawane jak popadnie i ładnie to wygląda w TV , do tego dojdą stopnie wojskowe których większość nie zna ale ładnie brzmią
Zastanawia mnie jedno, w Ameryce było tak że politykami zostawali osoby zamozne , często prowadzące jakieś biznesy i moze to jest ten sposób aby gospodarka była mądrze zarządzana. U nas rządzi tym wszystkim kto popadnie i jest to co jest. Moze nie ma jakieś wielkiej tragedii ale to za sprawą tych co pracują a nie tych co rządzą.
Na polityków lepiej patrzeć jak na chorobe która się przytrafiła więc bez zachwytu.
[ Dodano: 2014-07-12, 17:26 ]
pukury, Gintrowski_ świetny głos, szkoda że już nieobecny.
-
RomanJ4

- Posty w temacie: 9
Jak się do rządzenia desygnuje miłośników piłki kopanej czy oburęcznej, masażystów czyichś fizjonomii, pływaczki nawodne/podwodne, czy kursantki tańca fikanego (że o podobnych mało poważnych kandydatach nie wspomnę), to jak mamy być dobrze zarządzani?IMPULS3 pisze:w Ameryce było tak że politykami zostawali osoby zamozne , często prowadzące jakieś biznesy i może to jest ten sposób aby gospodarka była mądrze zarządzana. U nas rządzi tym wszystkim kto popadnie i jest to co jest.
Niemożliwe.
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
trzasu
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 27
Dokładnie tak jest, nowe standardy wprowadzane przez PO, tzw nowa jakość życia politycznego w PolsceRomanJ4 pisze:Jak się do rządzenia desygnuje miłośników piłki kopanej czy oburęcznej, masażystów czyichś fizjonomii, pływaczki nawodne/podwodne, czy kursantki tańca fikanego (że o podobnych mało poważnych kandydatach nie wspomnę), to jak mamy być dobrze zarządzani?IMPULS3 pisze:w Ameryce było tak że politykami zostawali osoby zamozne , często prowadzące jakieś biznesy i może to jest ten sposób aby gospodarka była mądrze zarządzana. U nas rządzi tym wszystkim kto popadnie i jest to co jest.![]()
Niemożliwe.
Panowie, myślę, że trochę luzu nam się przyda jednak, te mendy na górze się kłócą, trzeb być mądrzejszym.
Czy Holendrzy dadzą radę Brazylii ?
-
trzasu
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 27
"Holendrzy bez energii na treningu"kamar pisze:No nie wiem. Ogladałem migawki z ich treningu, zycia to tam nie byłotrzasu pisze:Brazylijczycy nie mają wyjścia, muszą wygrać,
Stawiam na pomarańcze.
http://sport.wp.pl/kat,1040543,title,Ho ... omosc.html
czyli będzie mecz stypa