E tam, w oświadczeniach jeżdżą 10 letnimi Toyotami i mają kredy na mieszkanieIMPULS3 pisze:Byś miał jego konto to byś wiedział,trzasu pisze:A piszą co to za sukces w ostatnich latach Belka zanotował ?za darmo nie ''pracuje''.
giełda forexowa
-
trzasu
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 49
No i pewnie tak jest skoro ktoś płaci 1500 zł za kolację ze "służbowych" ...IMPULS3 pisze:No tak, biedactwa,trzasu pisze:E tam, w oświadczeniach jeżdżą 10 letnimi Toyotami i mają kredy na mieszkaniei zapewne owo biedactwo ma tylko jedno konto bo o bankach to nie wiele wie.
Jakbym ja miał służbową brykę to bym wcale nie kupował własnego wozu.
"1435 zł zapłacił Marek Belka za kolację z Bartłomiejem Sienkiewiczem i Sławomirem Cytryckim w restauracji Sowa & Przyjaciele"
"- Spotkanie było zainicjowane przez szefa gabinetu prezesa NBP. Było to spotkanie służbowe, rozmowa także dotyczyła spraw służbowych - wyjaśnił w rozmowie z "Faktem" dyrektor departamentu komunikacji i promocji NBP Marcin Kaszuba. "
Usłużne mendia informowały iż było to zwykłe prywatne spotkano, eh biedny los leminga
-
trzasu
- ELITA FORUM (min. 1000)

- Posty w temacie: 49
Mnie to wygląda na zobojętniałego leminga bo od jakiegoś czasu idzie właśnie przekaz w eter, że nic się nie da, lepszych nie ma czyli h... d... i kamieni kupa i dobrze jest jak jest i na pewno lepiej nie będzie no bo jak może być lepiej bez Donalda Tkamar pisze:Faktycznie , dobretrzasu pisze: Dobre ...![]()
Ale daję głowe ze nie pisowczyka
, za dowcipne
[ Dodano: 2014-06-21, 19:57 ]
A wracając do rzeczy ważnych
Może nowy wątek, np wątek sportowy co by Bartusowi boruty nie robić
"A więc Messi ... "
-
oprawcafotografii
- Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 19
Szczerze mowiac coraz czesciej zaczynam zastanawiac sie nad emigracja,
gdzies daleko, gdzie nie dociera sygnal TVP... Jestem coraz bardziej przekonany
ze za mojego zycia ten kraj nie stanie sie normalny.
http://finanse.wp.pl/sort,9,kat,1034079 ... tml#opinie
q
gdzies daleko, gdzie nie dociera sygnal TVP... Jestem coraz bardziej przekonany
ze za mojego zycia ten kraj nie stanie sie normalny.
http://finanse.wp.pl/sort,9,kat,1034079 ... tml#opinie
q
-
bartuss1
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)

- Posty w temacie: 43
- Kontakt:
moze zacznij od pozbycia sie telewizora, ja od paru ładnych lat w ogole nie oglądam i zyje, co do emigracji, podobałoby mi sie w Walii, tylko ceny nieruchomosci troche tego ...
no ale ... kuzyn z zoną mają jakos 2 tys funtów, stac ich na wynajem domu z ogrodem.
jeslibym w polszy miał 2 tys z hakiem na rodzine, stac by mnie było na dom z ogrodem i normalnym zyciem? szczerze wątpię
a, czemy w polszy jest tak niska kwota wolna od podatku ? skoro inne panstwa ue przewyzszają ją conajmniej 10 krotnie
no ale ... kuzyn z zoną mają jakos 2 tys funtów, stac ich na wynajem domu z ogrodem.
jeslibym w polszy miał 2 tys z hakiem na rodzine, stac by mnie było na dom z ogrodem i normalnym zyciem? szczerze wątpię
a, czemy w polszy jest tak niska kwota wolna od podatku ? skoro inne panstwa ue przewyzszają ją conajmniej 10 krotnie
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign