giełda forexowa
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 20
Agitka niczym postawa spotkanego przeze mnie robotnika z rafinerii, którego PZPR zrobiła "naukowcem" - mierny ale wierny. Kto nie z nami, ten przeciw nam. Kto przeciw nam, to zapluty karzeł reakcji (obecnie: PISowiec, PISdzielec, moher, katowieśniak, moralny karzeł i tak dalej). Wykazywana dwubiegunowość myślenia wskazuje na pewne ograniczenia postrzegania rzeczywistości, a zatem ograniczenia intelektualne.mc2kwacz pisze:Niech sobie PiSdzielcy przypomną (...)
Jeden już tobie tu napisał - masz i będziesz miał mentalność fornala.
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 43
- Kontakt:
odnoście pizdzielcow, jak dali plame to od razu podali sie do dymisji, ten najnowszy cyrkowiec z diabelskim wzrokiem probuje zamiatac problem pod dywan, czyli nie wazne co się stalo, wazne kto to nagrał, można bylo się spodziewać.
zOlszewskiego mam mgliste wspomnienia, jednak bylo coś tam o ustawie Wilczka, a potem jakiś Kołodko wyskoczył z tekstem o schładzaniu gospodarki, a potem jakis szwendacze podpisal ustawe o vat i jakies g... o o zaiks a potem wszystko sie sp***doliło i tak po dziś dzień, wzieli chyba przyklad z usa i filmow fabularnych o rozmowach pod stołem kongresmenów i usmiechów do motłochu
moim skromnym zdaniem polityk moze byc bez zebow, jąkac sie i sprawaiac wrazenie szmaciarza ( jak Jacek Kuroń), byle nie kręcil lodow na boku i zwyczajną ludzką uczciwością próbował zrobic to co podał w expose, bo jakis to ma sen kiedy robi zupelnie coś odwrotnego i przy tym mowi ze nic sie nie stalo albo że sytuacja jest pod kontrolą hehe
dziadki mogą poswpominac PRL
zOlszewskiego mam mgliste wspomnienia, jednak bylo coś tam o ustawie Wilczka, a potem jakiś Kołodko wyskoczył z tekstem o schładzaniu gospodarki, a potem jakis szwendacze podpisal ustawe o vat i jakies g... o o zaiks a potem wszystko sie sp***doliło i tak po dziś dzień, wzieli chyba przyklad z usa i filmow fabularnych o rozmowach pod stołem kongresmenów i usmiechów do motłochu
moim skromnym zdaniem polityk moze byc bez zebow, jąkac sie i sprawaiac wrazenie szmaciarza ( jak Jacek Kuroń), byle nie kręcil lodow na boku i zwyczajną ludzką uczciwością próbował zrobic to co podał w expose, bo jakis to ma sen kiedy robi zupelnie coś odwrotnego i przy tym mowi ze nic sie nie stalo albo że sytuacja jest pod kontrolą hehe
dziadki mogą poswpominac PRL
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
Nie gadaj! U mnie w szkole to posiedzenie sejmu to był temat na kilka dni. Chłopaki odłożyli rozmowy o dupach, piątkowo-sobotnich popijawach i ciuchach.bartuss1 pisze:zOlszewskiego mam mgliste wspomnienia
Ściągaj na dysk film pt. Nocna zmiana zanim zniknie z sieci i obejrzyj, zanim zaczną wsadzać za to do pierdla jak kiedyś za słuchanie Wolnej Europy. Jak już będziesz ściągał, to pobierz też Towarzysz generał oraz Rozmowy z bratem z panem Lechem W. w roli głównej. Ten ostatni polecam szczególnie. Jakość kiepska, ale jak będziesz oglądał, to usiądź albo się połóż bo inaczej zwali z nóg.
-
-
Autor tematu - Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 43
- Kontakt:
na oxo to ja miałem praktyke, na warsztacie bezwodnika rownież hehe, syf i smrod to swoją drogą.
u nas sie rozmawialo o matematyce i kto zostanie udupiony przez pastucha i o glupich filmach i o tym co trzeba narysować "w tuszu" hehe, o polityce prawie slowa, a jeszcze była mowa o handlu na manhattanie i o tym o ktorej jest pociag do chalupek, no pastuch co prawda grzmiał o zydach a potem kazal wyciagać karteczki
w koncu to bylo 20 lat temu, pamietasz pewnie w co byles ubrany ? bo ja pamietam sweter ze złota nitka, zreszta wiekszośc takie wiesniackie swetry nosiła
i bieganie na 1000 na 10 stopniowym mrozie
u nas sie rozmawialo o matematyce i kto zostanie udupiony przez pastucha i o glupich filmach i o tym co trzeba narysować "w tuszu" hehe, o polityce prawie slowa, a jeszcze była mowa o handlu na manhattanie i o tym o ktorej jest pociag do chalupek, no pastuch co prawda grzmiał o zydach a potem kazal wyciagać karteczki
w koncu to bylo 20 lat temu, pamietasz pewnie w co byles ubrany ? bo ja pamietam sweter ze złota nitka, zreszta wiekszośc takie wiesniackie swetry nosiła
i bieganie na 1000 na 10 stopniowym mrozie
https://www.etsy.com/pl/shop/soltysdesign
-
To byliśta sztywni, panie. U nas też rozmowy o matematyce, elektrze, mechanice, kreskach i tak dalej. O zadaniach, rysunkach, projektach itp.Równie ważne jednak były inne tematy i nie ograniczały się one do pory odjazdu pociągu po tanią gorzałę do bratniej Czechosłowacji.
A ubrany byłem w mundur, wszak moja szkoła była szkołą mundurową. Nienawidziliśmy tego jak psów, ale dualizm był tego rodzaju: jest mundur - wchodzisz do szkoły, nie ma munduru - nie wchodzisz do szkoły.

A ubrany byłem w mundur, wszak moja szkoła była szkołą mundurową. Nienawidziliśmy tego jak psów, ale dualizm był tego rodzaju: jest mundur - wchodzisz do szkoły, nie ma munduru - nie wchodzisz do szkoły.
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 29
Od kiedy okazało się, jakim skrzyżowaniem syfilisu i cholery z dżumą jest PiS, mam w głębokiej pogardzie ludzi związanych z tą partią jak również uważam za durniów i ciemną masę wszystkich ich faktycznych zwolenników. Gdy więc ktoś głosi "słowo prezesa", lub co więcej oczekuje mojej wypowiedzi w sprawie, to może oczekiwać że z prawdopodobieństwem bliskim pewności dowie się, gdzie jest na mojej skali i ew. dlaczego