To nie młodzi tylko "solidaruchy" którzy boją się zreformować ZUS. Teraz już emerytury w większości są za małe, żeby żyć normalnie, a za duże żeby z głodu umrzeć. A co będzie za 20-30lat...Gorzej że dla nas szykują skałkę jak w starożytnej Grecji
kto zostaje w OFE a kto olał sprawe??
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 14
Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 13
Oj, obawiam się, że różowe okulary szybko ściemnieją...
Nie ględzę, ale nie mam złudzeń...
Musiałby się trafić ktoś na tyle młody by mu się jeszcze chciało, z naprawdę "otwartą głową" i bez zależności, no i poparciem jemu podobnych by się nie bać... bo walka z "korporacjami" pójdzie na noże...
Ale takich po horyzont ni widu, ni słychu...
Nie ględzę, ale nie mam złudzeń...
Musiałby się trafić ktoś na tyle młody by mu się jeszcze chciało, z naprawdę "otwartą głową" i bez zależności, no i poparciem jemu podobnych by się nie bać... bo walka z "korporacjami" pójdzie na noże...
Ale takich po horyzont ni widu, ni słychu...
pozdrawiam,
Roman
Roman
-
- Posty w temacie: 11
dobrymi chęciami piekło wybrukowano.Kazdy ,który przyjdzie spotka się z ogromnymi zobowiązaniami ,wobec banków i społeczeństwa ,które będą obowiązywały jeszcze kilkadziesiąt lat. Nie będzie mógł sie na to wypiąć ,jak to sobie wyobraża młodzież,i się nie wypnie. ta kula u nogi powstrzyma zapędy każdego. to robota na dziesięciolecia. Wprowadzenie OFE było dobrym krokiem w celu pozbycia się części balastu w dłuższym czasie. Złodziejska ekipa Tuska rozwaliła te koncepcje dla doraźnych interesów. Współczuje następcą ,którzy ten Tuskowy gnój będą musieli wąchać.
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 26
Czyli możesz być spokojnykamar pisze:W Sparcie też królów nie zrzucalitrzasu pisze:Korwin z racji swego wieku winien byc bardziej wyrozumiały dla "swej grupy"

od news z dziś i mojej okolicy ...
http://belchatow.naszemiasto.pl/artykul ... 6f14,1,3,5
Kolejna kasa poszła w "powietrze", tak by można mnożyć bez końca te sukcesy zielonej wyspy, w samym zarządach spółek PGE jest ok 40 członków (było ?)
http://www.pb.pl/2497992,66616,platform ... ergetyczna
-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 14
a tutaj przykład jak ci przy korycie szanują nasze podatki:
Ta hipokrytka nawet nie zdaje sobie sprawy jak wywiesza się plakaty wyborcze. Po co się przejmować takimi pierdołami jak ma się miliony z kasy państwa na "fundusz reprezentacyjny", nie mówiąc o siedzibach, kampaniach itp.
Ta hipokrytka nawet nie zdaje sobie sprawy jak wywiesza się plakaty wyborcze. Po co się przejmować takimi pierdołami jak ma się miliony z kasy państwa na "fundusz reprezentacyjny", nie mówiąc o siedzibach, kampaniach itp.
Choć nie jestem detektywem, zawsze znajdę budkę z piwem!
-
- Posty w temacie: 26
O tym w internecie, o tamtym w TV a jeszcze o innym w radiu ... oczywiście, podważyć można wszystko.kamar pisze:Oj, ludzie - To musi byc prawda, przecie pisało w internecietrzasu pisze:[
Kolejna kasa poszła w "powietrze", tak by można mnożyć bez końca te sukcesy zielonej wyspy,
[ Dodano: 2014-06-08, 18:24 ]
Mega afera, z wałkami w tle i pędzlami..., ciemny lud to kupiskrzat pisze:a tutaj przykład jak ci przy korycie szanują nasze podatki:

Pitera to ta chyba od afery z dorszem za cale 11 zł .
Fakt, szczyt hipokryzji.
-
- Posty w temacie: 1
Z czystej ciekawości
"pogooglałem" trochę o Stanie Tymińskim:
jego firma: http://www.transduction.com
podobno nieźle sobie radzi od 37 lat...
mogę się nie zgadzać z wieloma jego poglądami politycznymi,
ale jedna z jego opinii mnie zaciekawiła:
...sposób przeprowadzenia transformacji w Polsce
miał pokazać komunistom rosyjskim,
że w nowej Rosji też będzie im dobrze...
"pogooglałem" trochę o Stanie Tymińskim:
jego firma: http://www.transduction.com
podobno nieźle sobie radzi od 37 lat...
mogę się nie zgadzać z wieloma jego poglądami politycznymi,
ale jedna z jego opinii mnie zaciekawiła:
...sposób przeprowadzenia transformacji w Polsce
miał pokazać komunistom rosyjskim,
że w nowej Rosji też będzie im dobrze...