witam

Spawalnictwo i obróbka cieplna
Awatar użytkownika

pitsa
Moderator
Lider FORUM (min. 2000)
Lider FORUM (min. 2000)
Posty w temacie: 1

Post napisał: pitsa » 09 kwie 2014, 23:29

To i ja się przywitam. :-)

Każde nowe spotkanie jest pouczające i jak się pod tym kątem człowiek dobrze nastawi to i wartościowe.

Jakie to jest piękne! :

"głupi nie zrozumie a mądry nic nie powie"
"mądry powie, że tak ma być, a głupi przytaknie bo się nie zna"

:mrgreen:

zachowanie spokoju oznacza zdolności do działania
ᐃ 🜂 ⃤ ꕔ △ 𐊅 ∆ ▵ ߡ

InzSpawalnik
ELITA FORUM (min. 1000)
ELITA FORUM (min. 1000)
Posty w temacie: 2

Post napisał: InzSpawalnik » 10 kwie 2014, 08:20

Czyli jest Pan spawaczem a nie spawalnikiem. Roznice mozna sobie wygooglowac.

Watpie ze ktorekolwiel ze zdjec jest Pana, wygladaja na amerykanskie warsztaty i budowe ( nie chwalilbym sie tym zdjeciem na ktorym gosciu wisi na zewnatrz okna zabezpieczony jakas linka i bez szelek ).

I odnosnie. "Rur " zawsze przeprowadza sie wizualna inspekcje i cisnieniem ( woda ) a cala reszta jest zalezna od wymagan klientA lub standardu.

Autor tematu
spawalnik69
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
Posty w temacie: 6

Post napisał: spawalnik69 » 10 kwie 2014, 08:35

InzSpawalnik pisze:Czyli jest Pan spawaczem a nie spawalnikiem. Roznice mozna sobie wygooglowac.

Watpie ze ktorekolwiel ze zdjec jest Pana, wygladaja na amerykanskie warsztaty i budowe ( nie chwalilbym sie tym zdjeciem na ktorym gosciu wisi na zewnatrz okna zabezpieczony jakas linka i bez szelek ).

I odnosnie. "Rur " zawsze przeprowadza sie wizualna inspekcje i cisnieniem ( woda ) a cala reszta jest zalezna od wymagan klientA lub standardu.
no tu wszystko się zgadza
jak próbowałem się zarejestrować to nick - spawacz nie chciał wejść. no i wpisałem co mi przyszło do głowy. wiem zgrzeszyłem. spróbuję to zmienić. co do zdjęć na stronie głównej to zdjęcie tzw. stockowei nigdzie nie napisałem że są wykonane przeze mnie co do rur to w zasadzie się zgadzam
jeszcze wracając do zdjęć, to nie chwalę się, bo jak już wcześniej napisałem nie są moje. A stronę nie ja zrobiłem, jednak moja wina że się zgodziłem na taki wygląd. Niebawem będzie przerabiana i zdjęcia ze strony głównej znikną.
Czekam na kolejne zarzuty :neutral:

ODPOWIEDZ Poprzedni tematNastępny temat

Wróć do „Spawalnictwo i obróbka cieplna”