Jaki materiał na breloczki?
-
Autor tematu - Znawca tematu (min. 80)
- Posty w temacie: 3
Jaki materiał na breloczki?
Witam chciałbym zrobić dla siebie i paru znajmych breloczki. Nie wiem jaki materiał zastosować na pewno nie może być to metal.
Czy styrodur się do tego nada? Breloczki musza być dwu kolorowe. A może laminat grawerski? Najbardziej interesowała by mnie jakaś guma 3-4mm ale nie potrafie czegoś takiego znaleść.
Czy styrodur się do tego nada? Breloczki musza być dwu kolorowe. A może laminat grawerski? Najbardziej interesowała by mnie jakaś guma 3-4mm ale nie potrafie czegoś takiego znaleść.
Tagi:
Re: Jaki materiał na breloczki?
Zabarwić na 2 kolory żywicę epoksydową...i zestawić...trwałe kształy dowolne i fantazyjne , można wiercić, polerować...pszemek7 pisze: Breloczki musza być dwu kolorowe

-
- Specjalista poziom 3 (min. 600)
- Posty w temacie: 1
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 1
Re: ja ci zrobię
melonmelon pisze:ale stalowe
pozdro
mimo że zaznaczył wcześniej :
pszemek7 pisze: Nie wiem jaki materiał zastosować na pewno nie może być to metal.
?????
To już wiem dlaczego masz problem z niezgodnością tego co zamawiasz a tym co dostajesz
-:)
bo jak stalowy to raczej metal a nie plastik
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
- Posty w temacie: 2
- Kontakt:
Oczywiście że można wykonać odlewy samodzielnie! Nic złego Ci się nie stanie przy zachowaniu zasad BHP.
- silikon formierski
- żywica poliestrowa (odlewnicza)
Jednak do wykonania tego potrzeba minimum wiedzy z zakresu odlewnictwa, ale to znajdziesz w internecie i na youtube bez problemu!
- silikon formierski
- żywica poliestrowa (odlewnicza)
Jednak do wykonania tego potrzeba minimum wiedzy z zakresu odlewnictwa, ale to znajdziesz w internecie i na youtube bez problemu!
Wykonywanie odlewów żywicznych
Rysunki techniczne, pomoc w projektowaniu maszyn.
Rysunki techniczne, pomoc w projektowaniu maszyn.