Grawerowanie czy warto?
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Grawerowanie czy warto?
Witam od kilku dni chodzi mi po głowie pomysł aby kupić mały laser takiego typu http://www.seron.pl/?214,ploter-laserow ... 0cm%29-usb .Pieniądze może udałoby się pozyskać z funduszy europejskich.Mieszkam w mieście 20 tys. gdzie jak mi wiadomo nie ma takich usług ja grawerowanie laserem.Jak myślicie można by zarobić na takim grawerowaniu laserem kubków,długopisów itp. Czy szłoby też takim laserem zrobić pieczątkę?Czy można by coś uciąć takim laserem ? Z góry dzięki za wszelkie info
Tagi:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 1
Ploter jak ploter. Można nim wykonać wiele z tych czynności które wymieniłeś. Zresztą możliwości plotera są wymienione w opisie. Ewentualne zyski zależą od Twojej pomysłowości i przebiegłości. 20 tys mieszkańców to niewiele. Nie licz raczej na to że cała populacja zwali się do Ciebie żeby coś kupić. Musisz więc ciągle zaskakiwać ich jakąś nowinką. Na samych usługach może być cienko. Rozważ więc może jakąś produkcję która pomoże wykorzystać ploter przez większą ilość godzin dziennie. Jest to o tyle istotne że tuba laserowa starzeje się również wtedy kiedy jest wyłączona.