powiadaszunix pisze:
Wszystkie elementy są wykonane z blachy alu gr. 300mm

Hehe, poprawiłemXprot pisze:powiadaszunix pisze:
Wszystkie elementy są wykonane z blachy alu gr. 300mmto dość grube elementy:P
To sie odłucz,unix pisze:U mnie od zawsze to co jeździ po bramie to było Y, a jeżdżąca cała brama to po X-sietak się jakoś przyzwyczaiłem i mi to nie przeszkadza
![]()
Kolego - skoro zszedłeś z tematu i tak bardzo chciałeś coś napisać o mnie, to trzeba było się odnieść do tego co napisałem, a nie ubolewać nad zakwaszeniem swojej atmosfery.Alvar4 pisze:Hecza- nie zakwaszaj dobrej atmosfery, ja Cię proszę.
Moja logika jest taka, jak mojego Cad'aIMPULS3 pisze:To sie odłucz,unix pisze:U mnie od zawsze to co jeździ po bramie to było Y, a jeżdżąca cała brama to po X-sietak się jakoś przyzwyczaiłem i mi to nie przeszkadza
![]()
mnie też kiedyś skarcono za "swoje" pomysły i sczerze jestem wdzięczny bo mam takie postrzeganie jak książka pisze. Choć u mnie dotyczył to troszkę czego innego.
Sama frezareczka -cóż mogę napisać, -Aż chce sie patrzeć.
Natomiast sporo byś zyskał pola roboczego gdybyś zrobił szersze prowadnice na bramie, szkoda bo koszt znikomy a frezareczka naprawdę ładna. Chyba dobra droga dla tych co pierwszy raz coś robią aby najpierw robić coś taniego z drewna a dopiero póżniej robić solidniej.