pytanie o stal...
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
-
- Specjalista poziom 2 (min. 300)
- Posty w temacie: 2
Prawie absolutna zgoda, z tym że typ drugi dzieli się na podtyp robiących to z sensem (1) i podtyp robiących to bez sensu (2). Typ trzeci zaś nie istnieje, gdyż dowolna wypowiedź na forum automatycznie zalicza wypowiadającego się do typu 1 lub 2.InzSpawalnik pisze:Rozroznia sie trzy rodzaje uczestnikow forum, tych ktorzy zadaja pytania ( typ 1-wszy ), tych ktorzy udzielaja sie w dyskusji ( typ 2-gi ), i takich ktorzy nie zaliczaja sie ani do pierwszych ani drugich za to komentuja kto i kiedy byl zalogowany.
Pozdrawiam
Zaprezentowałeś tutaj typ 2, podtyp (2). Ja natomiast zaatakowałem z drugiej strony barykady - typ 2 podtyp (1).
Krótko mówiąc - można chcieć błysnąć, można nabijać posty, można coś przeoczyć, ale po co się spinać, kiedy ktoś to wytknie?
-
- ELITA FORUM (min. 1000)
- Posty w temacie: 3
Oj Grzesiu w takim razie zablyszczales, chyba troche coprawda niechcaco.
Swoja droga poczytaj chociarz o natrysku proszkami ceramicznymi i wlasciwosciach w ten sposob wytworzonych powlok. I tak ja wiem, nie jest to standardowa wiedza ale nie jest to tez science fiction GDYZ nawet w Polsce sa firmy ktore oferuja te technologie i TE wlasnie powloki o ktorych pisze.
Moja rada: jak sam nie masz zamiaru zabrac glosu w konstruktywnej rozmowie to chociarz nie przeszkadzaj innym i swoja krytyke zachowaj dla siebie.
Swoja droga poczytaj chociarz o natrysku proszkami ceramicznymi i wlasciwosciach w ten sposob wytworzonych powlok. I tak ja wiem, nie jest to standardowa wiedza ale nie jest to tez science fiction GDYZ nawet w Polsce sa firmy ktore oferuja te technologie i TE wlasnie powloki o ktorych pisze.
Moja rada: jak sam nie masz zamiaru zabrac glosu w konstruktywnej rozmowie to chociarz nie przeszkadzaj innym i swoja krytyke zachowaj dla siebie.