Odnowiony OUS-1
-
- Lider FORUM (min. 2000)
- Posty w temacie: 6
-
- Posty w temacie: 2
Też mam DTR do tej tokarki, ale mam jedną stronę więcej, którą zamieszczam. Dotyczy metodyki pomiarów dokładności maszyny. W pozostałej części jest tak samo i nie ma więcej innych rysunków.Andrzej 40 pisze:Czy ktoś ma rysunki oznaczone w DTR: OUS 01-00 do OUS 10-00 ? .
- Załączniki
-
- DTR OUS-1 str6.rar
- (156.16 KiB) Pobrany 549 razy
Pomnik Ikara - Ku pamięci dawnego lotniska w Fordonie.
-
-
- Czytelnik forum poziom 1 (min. 10)
OUS 1
Witam
Pozdrowienia dla wszystkich fanów OUS 1 z čech.Mam takže OUS 1 a zastanawiałem się , gdzie mogę kupić akcesoria do maszyny prosim.Zajima mi wszystko o tym Tokarka frezarce.Ile sztuk zostały wykonane OUS 1? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i będę zadowolony, za wszelkie informacje lub link.Stanislav
Pozdrowienia dla wszystkich fanów OUS 1 z čech.Mam takže OUS 1 a zastanawiałem się , gdzie mogę kupić akcesoria do maszyny prosim.Zajima mi wszystko o tym Tokarka frezarce.Ile sztuk zostały wykonane OUS 1? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i będę zadowolony, za wszelkie informacje lub link.Stanislav
-
- Posty w temacie: 1
- Kontakt:
Dużo informacji jest tu na forum. Żeby przejrzeć tematy związane z OUS wystarczy przejrzeć wyniki google dla naszego site'a
https://www.google.pl/search?client=ope ... el=suggest
google wie wszystko
Pozdrowienia.
https://www.google.pl/search?client=ope ... el=suggest
google wie wszystko

Pozdrowienia.
-
Witam Kolegę i dziękuję za pozdrowienia.
Akcesoria najczęściej pojawiają się na Allegro i Tablica.pl a także u kolegów z Forum.
Ile wykonano egzemplarzy chyba nie da się ustalić, bo produkowało je kilka warsztatów szkolnych przez dość długi czas. Sądzę, że więcej niż 1000 sztuk, a być może kilka tysięcy.
Czy Kol. ma DTRkę ? Są na Allegro od 25,- do 30,-zł, ale mogę przesłać gratis w PDFie.
Powodzenia w uzupełnianiu akcesoriów.
Pozdrawiam.
Andrzej
Akcesoria najczęściej pojawiają się na Allegro i Tablica.pl a także u kolegów z Forum.
Ile wykonano egzemplarzy chyba nie da się ustalić, bo produkowało je kilka warsztatów szkolnych przez dość długi czas. Sądzę, że więcej niż 1000 sztuk, a być może kilka tysięcy.
Czy Kol. ma DTRkę ? Są na Allegro od 25,- do 30,-zł, ale mogę przesłać gratis w PDFie.
Powodzenia w uzupełnianiu akcesoriów.
Pozdrawiam.
Andrzej
-
Witam a dzenkujem
za odpovedi.Koupil I OUS 1 tu v Czechy , ale został przywieziony z polska.Protoze nema Tabliczka znamionowa nie wiem co jestproducent ..... ale z Internetu jest to polskiej maszyny OUS 1.DTR już mam dziękuję , a teraz w końcu wiem Jakie akcesoria są do stroji.Na Allegro kupiłem lunetu i uchwyt niezaležny , a co innego jest Shanim Imadlo maszynowe,podzielnicu uniwerzalnu i uchwyt do dlutowania. Moge byt i zdiece techniczne s wymiarami.Mogem tu dat zdiece moje OUS 1?
[ Dodano: 2014-02-01, 15:18 ]
Pozdrawiam Stanislav
za odpovedi.Koupil I OUS 1 tu v Czechy , ale został przywieziony z polska.Protoze nema Tabliczka znamionowa nie wiem co jestproducent ..... ale z Internetu jest to polskiej maszyny OUS 1.DTR już mam dziękuję , a teraz w końcu wiem Jakie akcesoria są do stroji.Na Allegro kupiłem lunetu i uchwyt niezaležny , a co innego jest Shanim Imadlo maszynowe,podzielnicu uniwerzalnu i uchwyt do dlutowania. Moge byt i zdiece techniczne s wymiarami.Mogem tu dat zdiece moje OUS 1?
[ Dodano: 2014-02-01, 15:18 ]
Pozdrawiam Stanislav
-