Kolego, cały świat łga?skoczek pisze:Złapałeś kogoś za rękę..
można by policzyć może co najwyżej w promilach
A promile od setek tysięcy czy może nawet milionów(na świecie)w jednej instytucji, to całkiem sporo..
Miałem Ci podać konkretne prawdopodobieństwo z dokładnością do kilku zer?RomanJ4 pisze:Kolego, cały świat łga?skoczek pisze:Złapałeś kogoś za rękę..
można by policzyć może co najwyżej w promilach
A promile od setek tysięcy czy może nawet milionów(na świecie)w jednej instytucji, to całkiem sporo..
A tu mógłbyś podać odsetek w poszczególnych grupach które wymieniłeś, no bo przecież swoje porównanie musisz na czymś opierać, prawda?skoczek pisze:odsetek takich przypadków jest nieporównywalnie mniejszy od tych które mają miejsce w innych grupach społecznych, jak prawnicy, reżyserzy (sic!)...
Ale przypadek jest przypadkiem, pomijając komentarze, a jak mogłeś zauważyć o kościelnych niestety słychać częściej. Być może i dlatego, że nastąpiła swoista kumulacja po latach zamiatania pod dywan.skoczek pisze:ale media mają to do siebie, że w stosunku do grup którym są niechętne, lubią podgrzewać atmosferę i trochę bardziej koloryzować zdarzenie, niż faktycznie miało to miejsce.
A mnie się wydawało ze kapłaństwo to namaszczone powołanieskoczek pisze: w innych grupach społecznych, jak prawnicy, reżyserzy (sic!)...
.
Rozumiem że skoro prosisz mnie o takie porównanie to masz również swoje dane dowodzące tego że w KK jest jednak więcej takich przypadków niż w innych grupach społecznych, no bo przecież tezę że w KK jest takich przypadków setki tysięcy musisz na czymś opierać, prawda?RomanJ4 pisze: A tu mógłbyś podać odsetek w poszczególnych grupach które wymieniłeś, no bo przecież swoje porównanie musisz na czymś opierać, prawda?
Oni się z tego nie spowiadają - Watykan za naturalne uznaje współżycie z dwunastolatką...kamar pisze:To teza czy twierdzenie ?skoczek pisze: Dla przypomnienia: fakt medialny nie jest faktem.
Tak na marginesie to bardzo mnie ciekawi procedura spowiedzi księdza pedofilaDo rozgrzeszenia wystarczył zal za grzechy bez " idż i nie grzesz wiecej "
Bez różnicy płci ?MlKl pisze: Oni się z tego nie spowiadają - Watykan za naturalne uznaje współżycie z dwunastolatką...
Sprostowć to może autor raportu a nie śpec w trojceZienek pisze: Ze sprostowania, które w trójce leciało, to spec w tym temecie mówił,.
chyba nie zrozumiałeś co napisałem:skoczek pisze: tezę że w KK jest takich przypadków setki tysięcy musisz na czymś opierać, prawda?
"OD setek tysięcy czy może nawet milionów (księży ogółem)"A promile od setek tysięcy czy może nawet milionów(na świecie)w jednej instytucji, to całkiem sporo..