POSZUKUJĘ GŁOWICY DO FREZARKI
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
POSZUKUJĘ GŁOWICY DO FREZARKI
Mam problem:posiadam frezarkę (wyremontowaną po spaleniu)sam doprowadziłem ją do stanu używalności,ale brakuje do niej głowicy do pionowego frezowania,szukałem i nadal poszukuję,kogoś kto może posiada taką głowicę.Nie mogę określic jaki jest symbol tej frezarki (nie było tabliczki znamionowej)ale posiadam zdjęcia frezarki i głowicy(głowica jest nie moja)ale może jest ktoś z Was zorientowany jaki jest to symbol i typ frezarki.Frezarka jest nie duża ,wymiary stołu 200x600.Może ktoś posiada taką samą i może podpowiedzieć mi jaki to typ frezarki łatwiej było by mnie szukać do niej głowicy.
- Załączniki
-
- Jaki jest symbol tej Frezarki?
- Picture 11.jpg (42.93 KiB) Przejrzano 2856 razy
-
- to jest Głowica do frezarki,której poszukuję.
- Picture 13.jpg (63.09 KiB) Przejrzano 2856 razy
Ostatnio zmieniony 21 mar 2007, 17:55 przez Zdzisław, łącznie zmieniany 2 razy.
Tagi:
-
Autor tematu - Nowy użytkownik, używaj wyszukiwarki
- Posty w temacie: 2
Jestem pierwszy raz na forum i nie bardzo się jeszcze orientuje.Nie mogę zamiescić zdjęć na forum bo nie wiem jak to zrobić te które dołączyłem nie ukazały się.Mogę przesłać e-meilemjarekk pisze:No a gdzie te zdjęcia ??
[ Dodano: 2007-03-21, 20:55 ]
Zdjęcia są już na forum do wglądu.Zdzisław pisze:Jestem pierwszy raz na forum i nie bardzo się jeszcze orientuje.Nie mogę zamiescić zdjęć na forum bo nie wiem jak to zrobić te które dołączyłem nie ukazały się.Mogę przesłać e-meilemjarekk pisze:No a gdzie te zdjęcia ??
Zdzisław